AYHAN SEZER: BANKACILIK HİZMETLERİNDE ÜYELERİMİZE DESTEK OLACAĞIZ

ETO Başkan Adayı Ayhan Sezer, tek amaçlarının oda üyelerini desteklemek ve ileri taşımak olduğunu belirterek, Ticaret odasının 16500 üyesinin gücüyle hareket edeceğini söyledi.

AYHAN SEZER: BANKACILIK HİZMETLERİNDE ÜYELERİMİZE DESTEK OLACAĞIZ
27 Mart 2018 Salı 15:12


 

Seçim hazırlıklarını sürdüren ve büyük ilgi gören Sezer, odanın bundan sonraki süreçte üyenin üzerinde bir yük olmaktan çıkıp, bir destek merkezi haline geleceğini söyledi. Bu yönde hazırlanmış projelerin hemen uygulamaya konulacağını söyleyen Sezer, “Üyemiz odasının gücünü arkasında hissedecek. Ödediği aidatın karşılığını hizmet olarak misliyle geri alacak” dedi.

KREDİ VE FİNANS KONUSUNDA ÜYELERİMİZİN YANINDA OLACAĞIZ.

Ticaret Odası’nın kendi dönemleri ile birlikte üyenin her gününde yanında olacağını anlatan Sezer, “Üyemizin en önemli sorunlarından birisi finans kaynaklarına erişim zorluğudur. Bu sıkıntıyı hemen ortadan kaldıracağız. Yapacağımız özel girişimlerle üyelerimiz ihtiyaç duydukları hizmetleri odamız aracılığı ile kolayca erişim sağlayacak. EFT, havale, posmakinesi, bankacılık hizmetleri vb. birçok hizmetler daha uygun üyelerimizin hizmetine sunacak.  Üyemiz zor günlerinde odasının varlığını hep yanında görecek. ‘’HEP BERABER’’  ortak ve birlikte hareket etme kültürüyle birçok hizmeti ve kolaylığı üyemize sağlayacağız.” dedi.

BİRLİKTE HAREKET ETME KÜLTÜRÜYLE ÇALIŞACAĞIZ

Finans kaynakları ile birlikte üyelerin hayatını kolaylaştıracak ve ticaretin önünü açacak girişimlerin de ilk günden başlayacağını dile getiren Sezer; “Akaryakıt, enerji, sağlık, indirimleri başta olmak üzere pek çok konuda üyelerimiz sağlanan indirimlerle kendisini özel hissedecek. Üyelerimiz ayrıca, SGK, turizm ve sağlık giderleri konusunda da odasının arkasında olduğunu bilecek. Eskişehirli esnaf, tüccar ve iş adamlarımız ETO’nun değerli bir üyesi olduğunu anlayacak. Tüm bunlar bizim dönemimizde bir bir hayata geçecek. Eskişehir’in ticaret erbabı her alanda özel, her alanda kazanç sağlayan üyeler haline gelecek” şeklinde konuştu.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.