ETO'DAN UYARI: ANKET İÇİN ARAYANLARA KİŞİSEL BİLGİLERİNİZİ PAYLAŞMAYIN

Eskişehir Ticaret Odası bir ajans tarafından yapıldığı iddia edilen telefon anketleri ile ilgili üyelerine uyarılarda bulundu.

ETO'DAN UYARI: ANKET İÇİN ARAYANLARA KİŞİSEL BİLGİLERİNİZİ PAYLAŞMAYIN
27 Mart 2018 Salı 15:16

Eskişehir Ticaret Odası'ndan yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

"Odamıza ulaşan ihbarlar neticesinde, Eskişehir Ticaret Odası’nın ismi kullanılarak bazı üyelerimizin anket yapmak amacıyla arandığı bilgisi tarafımıza ulaşmıştır.

Odamızın bu telefon aramalarını yapan kişi veya kurumlarla hiçbir ilgisi bulunmamaktadır. Bu telefon aramalarında iddia edildiği gibi, Odamızın telefon aracılığıyla üyelerimiz nezdinde memnuniyet anketi çalışması da bulunmamaktadır.

Manipülasyon içeren ve kaynağı belli olmayan, ihbarlarda bir ajans tarafından yapıldığı iddia edilen benzeri aramalar esnasında kişisel ve mahrem bilgilerinizi paylaşmamanızı ve gerekli kişisel güvenlik tedbirlerini almanızı rica ederiz.

Odamız adına gerçekleştirilen aramalarla ilgili şikayetlerinizi ETO Üye İlişkileri birimine 0 (222) 222 26 26 – 267 numaralı telefondan veya [email protected] mail adresinden bize iletebilir; gerek görmeniz halinde resmi makamlar nezdinde girişimlerde bulunabilirsiniz.

Eskişehir Ticaret Odası olarak, Odamız adına yapılan ve sahte bilgi içeren söz konusu aramalar için gerekli hukuki işlem başlatılmıştır."

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.