CHP ESKİŞEHİR’DEN İMAMOĞLU’NA DESTEK

İmamoğlu'nun seçim kampanyasına destek için başlatılan kampanyaya Eskişehir'den yoğun destek geldi

CHP ESKİŞEHİR’DEN İMAMOĞLU’NA DESTEK
16 Mayıs 2019 Perşembe 14:11

YSK kararıyla 23 Haziran'da yeniden yapılacak olan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı seçimi için partiler Hazine'den yardım almayacak.  CHP, 31 Mart'ta İBB Başkanı seçilen ancak YSK'nın iptal kararıyla mazbatası geri alınan Ekrem İmamoğlu'na destek amacıyla bir bağış kampanyası başlattı. Kampanyaya CHP Eskişehir İl Başkanlığından da destek geldi.  Hamamyolu’ndaki İşbankası şubesine gelen yüzlerce kişi uzun kuyruk oluşturdu.

CHP İl Başkanı Abdülkadir Adar kampayaya destek hakkında yaptığı açıklamada , “Bu kuyruk tanzim satış kuyruğu değil yardım kuyruğu. Yukarından gelen talimatla alınan karardır sonucunda İstanbul seçimleri yenilenmektedir. Sayın İmamoğlu’nun mazbatası iptal edildi. Bu nedenle daha önceki yıllarda çıkarılan yasa gereğince siyasi partilere her seçim öncesinde hazineden yardım yapılmaktadır. Bu seçim yenilendiği için bu yardım yapılmamaktadır. Yardımı temin etmek, finansmanı sağlamak adına bir yardım kampanyası başlattı genel merkezimiz. Buradaki sembolik rakam 20 lira. Bizde Eskişehir olarak bu kampanyayı destek veriyoruz.  Eskişehir’deki gücümüzü ve inancımızı İstanbul’a kanalize etmek istiyoruz. Bağışlar İmamoğlu’na değil CHP’ye yapılan bağışlardır. Para doğru yere gidecektir” dedi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.