SARICAKAYA BELEDİYESİ’NDEN TEPKİ ÇEKEN KARAR

Sarıcakaya Belediyesi tarafından geçmiş yıllarda ramazan ayında yardıma muhtaç vatandaşlara verilen sıcak yemek uygulaması, bu yıl kaldırıldı

SARICAKAYA BELEDİYESİ’NDEN TEPKİ ÇEKEN KARAR
16 Mayıs 2019 Perşembe 14:55

Sarıcakaya Belediyesi tarafından geçmiş dönemlerde ramazan ayında yardıma muhtaç vatandaşlara verilen sıcak yemek uygulaması, bu yıl kaldırıldı. 31 Mart yerel seçimlerinde seçilen başkan Hüseyin Çam’ın talimatıyla bu uygulamanın kaldırılması ilçede tepkiyle karşılandı.

Sarıcakaya Belediyesi belirlediği yaklaşık 150 haneye her yıl ramazan ayında sıcak yemek  yardımında bulunuyordu. Belediye yemekhanesinde pişirilen yemekler sefer taslarıyla vatandaşlara ulaştırılıyordu. İlçe halkı tarafından takdir edilen bu uygulama bu yıl ise kaldırıldı. 31 Mart mahalli idareler seçimlerinde rekor oyla seçilen Hüseyin Çam’ın talimatıyla kaldırılan bu uygulamanın nedeni belli olmazken, alınan karar ilçede tepkiyle karşılandı.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.