ÇANAKKALE’DE BÜYÜKERŞEN’E BÜYÜK İLGİ

26-30 Ağustos tarihleri arasında Çanakkale’de düzenlenen Adalet Kurultayı’na katılan Büyükşehir Belediye Başkanı Prof. Dr. Yılmaz Büyükerşen, kurultaya katılan partililer ve Çanakkale halkından büyük ilgi gördü.

ÇANAKKALE’DE BÜYÜKERŞEN’E BÜYÜK İLGİ
29 Ağustos 2017 Salı 15:24

Kurultayın simgesi olan Adalet Anıtı’nın tasarımını yapan Başkan Büyükerşen, hem kurultaya katılan partililerle hem de Adalet Yürüyüşüne katılan ve anıtın yapılacağı tuğlalara isimlerini yazdırıp getirenlerle sohbet etti. Daha sonra şehir merkezinde kısa bir gezinti yapan Yılmaz Büyükerşen’e Çanakkaleliler de büyük ilgi gösterdi. Şehrin en bilinen merkezlerinden biri olan Aynalı Çarşı’yı gezen Büyükerşen, buradaki esnafla ve vatandaşlarla sohbet etti. Büyükerşen’i çarşıda gezerken görenler, sık sık yolunu kesip birlikte fotoğraf çektirdiler.

Çanakkale’de bulunduğu süre içinde Çanakkale Şehitler Anıtı’nı ve çevresini gezen Büyükerşen, 1915 yılındaki Çanakkale Savaşı’nda en kanlı çarpışmaların yapıldığı bölgedeki siperleri gezdi. Daha sonra Şehitler Mezarlığı’nı ziyaret eden Büyükerşen, Eskişehir’den Çanakkale’ye savaşmak için giden ve orada şehit olan Mehmetçiklerin mezarları başında dua etti.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.