BÜYÜKERŞEN’E COŞKULU KARŞILAMA

31 Mart seçimlerinden 5’inci kez zaferle çıkan CHP’nin adayı Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen, belediye önünde coşkulu bir kalabalık tarafından karşılandı.

BÜYÜKERŞEN’E COŞKULU KARŞILAMA
01 Nisan 2019 Pazartesi 14:26

Büyükerşen, kendisini karşılayan belediye çalışanları ve vatandaşlara yaptığı konuşmasında, “Bugüne kadar Eskişehir’de başardığımız işler, yalnız başıma benim yaptığım işler, benim yaptığım projeler değildir.  Büyükşehir belediyemizin yediden yetmişe bütün üst derece bürokratları, memurları, işçileri bütün emeklerini veren insanların payı büyüktür.  Hiç kuşku yok ki yaptığımız eserlere sahip çıkan siz Eskişehirlilerinde payı en az onların ki kadar büyüktür. İnşallah bundan sonra Büyükşehir Belediye Meclisi’nde son beş yılda AKP’lilerin her toplantıda Eskişehir için her yeni ve güzel projeyi ret etme gibi siyasi engellemelerinin olmayacağını ümit ediyorum. Bu dönem ilçelerimizden gelen  meclis üyeleri ve diğer partili meclis üyelerinin de bundan böyle tek düşüncelerinin meclis toplantısında yalnız ve yalnız Eskişehir ve Eskişehirlilerin kazancı, Eskişehir’e ve bütün Türkiye’ye hizmet etmek olduğunu düşüneceklerdir diye düşünüyorum. İnşallah öyle olur. Çünkü istemezükçü bir kadro vardı. Bu kadroya siz dün derslerini verdiniz” ifadelerini kullandı.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.