AK PARTİ SEÇİM STARTINI VERDİ

31 Mart yerel seçimlerini geride kalırken, AK Parti basın karşısına geçti. Yapılan açıklamada seçimin değerlendirilmesi yapılacağı belirtilirken, Sezai Karakoç’un şiirine atıfta bulunularak, yarışın bittiği ama koşunun devam ettiği ifade edildi.

AK PARTİ SEÇİM STARTINI VERDİ
01 Nisan 2019 Pazartesi 14:32

Çalışkan: Seçimi Eskişehir’e yakışır şekilde tamamladık

AK Parti İl Başkanı Zihni Çalışkan, seçimin Eskişehir’e yakışır bir şekilde tamamlandığını belirterek,  “27 Kasım’dan itibaren 4 ayı aşan bir süre boyunca Eskişehir’de başta büyük şehir olmak üzere diğer belediyeleri kazanmak için gece gündüz demeden çalıştık. Büyükşehir belediyesi olmak üzere bazı belediyeleri kaybettik. Daha önce aldığımız bazı ilçelerde ak belediyeciliği devam ettirme şansını bulduk. Ben bu süreçte başta adaylarımıza, teşkilatlarımıza, Eskişehir halkına teşekkür ediyorum. Seçimi şükürler olsun Eskişehir’e yakışan bir şekilde tamamladık. Biz bundan sonraki süreçte AK Parti’nin disipliner yapısına uygun şekilde hem genel seçimlerde hem de yerele seçimlerde bugünden başlamak kaydı ile çalışmamıza devam edeceğiz. Şevkimizi kırmadan elimizden geleni yapmaya gayret edeceğiz” dedi.

Hasan Tuç: Hizmet yolculuğu devam edecek

Tepebaşı Adayı Hasan Tuç ise hizmet yolculuğuna devam edeceklerini belirterek, “Sonuçların ülkemize hayırlar getirmesini istiyorum. Tepebaşılı vatandaşımıza kampanyada gösterdikleri teveccühden dolayı teşekkür ediyorum. Başta sayın bakanımız ve milletvekillerimize teşekkür ediyorum. Diğer seçimlerde her tarafta ciddi artışlar var. İyi oylar aldık. Bize bu oyları veren bütün seçmenlerimize çok çok teşekkür ediyoruz. Hizmet yolculuğu gerek siyaset, gerek ticaret, gerek ise sosyal hayatta devam edecek” dedi.

Doğan: Siyaset uzun bir maraton

Siyasetin uzun bir maraton olduğunu belirten AK parti Odunpazarı adayı Volkan Doğan, “Güzel bir seçim kampanyası geçirdik. Bundan sonra da şehrimize durmadan yorulmadan hizmet etmeye devam edeceğiz. Bizler geçtiğimiz beş yıl boyunca Odunpazarı’nın dertleri ile dertlendik. Şimdi inşallah bundan sonraki süreçte de yorulmadan devam edeceğiz. Onlara teşekkür edeceğiz. Uzun bir maraton siyaset. Bu maratonu sürdürmek için çalışmalarımıza devam edeceğiz” dedi.  

Burhan Sakallı: Mesajı aldık rakiplerimizde alsın

AK Parti Büyükşehir Belediye Adayı Burhan sakallı ise seçimlerden gerekli mesajı aldıklarını ifade ederek,  “Uzun bir kampanya seçim kampanyası dün itibaren sonuçlandı. Seçim sonuçlarının tüm vatandaşlarımız için hayırlı uğurlu olmasını diliyorum. Bize destek veren tüm arkadaş ve dostlarımıza teşekkür ediyoruz. Bu seçimler bize mesaj verdiği kadar, rakibimize de mesaj verdiğini düşünüyoruz. Biz kendimiz için bu değerlendirmeleri yapacağız. Rakibimizin de bu değerlendirmeyi yapacağını umut ediyoruz. Bu tablodan sayın rakibimizin de kendi politikaları, yaptığı, yapmadığı için kendisini bir değerlendirmeye tabi tutacağını tahmin ediyorum. Şairin bir sözü var “Biz yarış bitince de koşan atlarız” Bizde vatandaşlarımız için daha çok çalışmaya gayret edeceğiz. Eskişehir’imizin sorunlarını kampanya boyunca dile getrdik. Bundan sonra Eskişehir’in geleceği için bir şeyler söyleyeceğiz. Rakibim Sayın Büyükerşen’i tebrik ediyorum” dedi.

Günay: Keşke demiyoruz

Seçimde ellerinden geleni yaptıklarını belirten AK Parti Milletvekili Emine Nur  Günay,Her seçimin bir kazanını oluyor. Kazanan adayları tebrik ediyorum. Bu hizmet için yapılan bir yarıştır. İnşallah bundan sonra da adaylarımız bu yarışa devam edecek. En büyük mutluluk kampanyanın bittiği gece ben keşke şunu yapsaydım demeden yastığa başını koymaktır. Biz bunu yaptık. Bir kez daha seçimlerin hayırlı olsun diyorum” dedi.

Nabi Avcı: İyi çalıştık

Gayet başarılı bir çalışma dönemi geçirdiklerini belirten Günay, “Ben bütün adayları kutluyorum. Teşkilatımıza çok teşekkür ediyorum. Vurgularımı özellikle seçerek yapıyorum Milletvekilimiz Emine Nur Günay hanımefendiye çok teşekkür ediyorum. Türkiye ve Eskişehir için hayırlı olsun.  Eskişehir halkı başka adayların projeleri hayata geçmesi için oy verdi. Biz Türk Dünyası Vakfı olarak yapabileceklerimizi yapacağız. Testiyi kıran ile suyu getiren bir olmaz. Teşkilatımızda sorun yok elhamdülillah teşkilatımız gayet güzel çalıştı. Eskişehir özelinde herhangi bir sorun yok. İyi koştuk. Türkiye genelinde de Eskişehir’de de genellemelerden kaçınmak lazım. Her il, her ilçeyi, her mahalleyi ayrı ayrı değerlendirmek gerekiyor. Biz bunu yapacağız. Biz seçim sonuçlarını sandık sandık değerlendiririz. Seçimin bittiği gece, seçim tekrar başladı. Dolayısıyla bu seçimin röntgenini mahalle mahelle köy köy ilçe ilçe araştırmasını yapar, önümüzdeki seçimin stratejisini belirleriz. Niye Beylikova’da başarılıyız da, Seyitgazi’de değiliz. Bunun koşullarına bakmamız gerekir. Her partinin içerisinde, parti içi muhalefetler olur. Biz MHP il ve ilçe yönetimi ile resmen sorumlu olan muhatap olan arkadaşlarla böyle bir sorun yaşamadık. Eskişehirspor’u hep siyaset üstü değerlendirdik. Onları devam ettireceğiz. Elimizden geldiği kadar imkanlarımız el verdiği sürece elimizden geleni yapacağız. Eskişehirspor’u bir seçim malzemesi olarak kullanmadık. Eskişehirspor’u bütün Eskişehir’in ortak değeri olarak görüyoruz. Hasan Başkan Eskişehirspor’un yöneticisi hasan başkandan bunun ile ilgili bir propaganda duydunuz mu? Ekonominin seçimlerde mutlaka etkisi olmuştur” dedi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.