Büyükerşen’den ‘Umut’ mesajı: “Daha fazla beklememize gerek yok. O gün yakındır”

Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen, 1 Mayıs İşçi Bayramı’nda Sıhhiye Meydanı’nda yüzlerce vatandaşa seslendi.

Büyükerşen’den ‘Umut’ mesajı: “Daha fazla beklememize gerek yok. O gün yakındır”
01 Mayıs 2018 Salı 15:42

Eskişehir’de 1 Mayıs coşkusunun adresi Sıhhiye Meydanı oldu. Binlerce insan İşçi Bayramını kutlamak için sabah saatlerinde Aytaç Caddesi üzerinden Sıhhiye Meydanı’na geldi. Kutlamalara, sendika temsilcileri, sivil toplum örgütleri, siyasi partiler ve vatandaşlar katıldı.

1 Mayıs kutlamalarında konuşan ve ismi CHP’nin Cumhurbaşkanlığı adayı olarak geçen Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen, umut mesajları verdi. Büyükerşen, “Alın terinin üretimin sahipleri. Sizler üreten, döktüğü alın terinin karşılığını alması gereken, emekçilerin aynı haklara sahip olmasını isteyenler olarak özgürlük hakkı, yaşam hakkı, kazanç hakkı, üretim hakkı, insanca yaşam hakkı için bu alanları dolduruyorsunuz. İnşallah ülkemizde de sizlerin alın terinin değerlendirileceği, özgürlüğün, barışın, kardeşliğin büyük coşkularla kutlanacağı bir ülkenin fertleri olmak için çok daha fazla beklememize gerek yok. O günler yakındır. O günler güzel günler olacaktır. O günlerde çocuklarımız, torunlarımız mutlu bir Türkiye için gözlerini açacaktır.”

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.