Büyükerşen o eleştirilere yanıt verdi:

Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen, Şehir Hastanesi’ne gidecek tramvay hattı için geç kalındığı yönündeki eleştirilere açılışta yanıt verdi. Büyükerşen, " Gecikmenin nedeni bizden kaynaklı değil projemize onay vermeyen Bakanlıktan kaynaklı"dedi.

Büyükerşen o eleştirilere yanıt verdi:
08 Haziran 2018 Cuma 14:49

Büyükerşen, yaşanan gecikmenin kendilerinden kaynaklı değil, projelerine onay vermeyen Ulaştırma Bakanlığından kaynaklı olduğunu belirterek “Şehir Hastanesi’ne gidecek tramvay hattının yapımında geç kaldığımız yönünde bazı eleştiriler var. Bu gecikmenin, Büyükşehir Belediyesi olarak bizden değil, yapımına başlamamız için Tramvay Projesine onay vermesi gereken Ulaştırma Bakanlığı’ndan kaynaklandığını bilmenizi istiyorum. Yani bu gecikmenin sorumlusu Büyükşehir Belediyesi değildir. Şehir Hastanesi’nin açılışının önümüzdeki günlerde yapılacak olmasına karşın, bir süre daha hasta kabulü yapamayacağı düşünüldüğünde, bu durumun çok önemli bir sorun yaratacağını düşünmüyorum” dedi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.