Büyükdere'de 32 sokakta çalışma

Odunpazarı Belediyesi sorunsuz bir üst yapı parolasıyla çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyor. Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri gerçekleştirdikleri çalışmalar kapsamında son olarak Büyükdere Mahallesi'nde asfalt ve tretuvar çalışması gerçekleştirdi.

Büyükdere'de 32 sokakta çalışma
08 Haziran 2018 Cuma 14:52

Büyükdere Mahallesi genelinde yapılan çalışmalarda Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, 32 sokakta çalışmalarına başladı. Güreş, Orman, Büyükler, Akaret, Sıraselvi, Sungur, Çetintürk, Kalkan, Uzunyol,  Bülbüllü, Kumrular, Bartın, Papatyalar, K.Sarmaşığı, Çevikbaş, Canlar, Onursal, Çobandere, Karapazar, Esenboğa, Firuze, Elvanlı, Funda, Bulutlu, Allıturna, Ergüler, Dikmenyıldızı, Bilgehan, Yörükler, Güneyli, Kuzucu Sokakta ‘aşınma asfalt ile yol’ ve ‘baskılı asfalt ile tretuvar yapımı’ çalışmalarına devam eden ekipler, Büyükdere Mahallesi’ndeki çalışmaların kısa sürede tamamlanacağını söyledi.

Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, çalışmalar tamamlandığında Büyükdere Mahallesi’ndeki üst yapı sorunlarının ortadan kalkacağını vurguladı.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.