Büyükerşen, Eskişehirlileri Sıhhiye Meydanı’na davet etti

Millet İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu yarın Eskişehir’e geliyor. Yılmaz Büyükerşen, Eskişehirlileri mitingin yapılacağı Sıhhiye Meydanı’na davet etti.

Büyükerşen, Eskişehirlileri Sıhhiye Meydanı’na davet etti
24 Nisan 2023 Pazartesi 11:54

Kemal Kılıçdaroğlu ile Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş yarın saat 14.30’da Sıhhiye Meydanı’nda Eskişehirlilere seslenecek. Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen, yarın yapılacak miting öncesinde Eskişehirlilere çağrıda bulundu. Büyükerşen,  “Değerli hemşehrilerim, yarın için kimseye söz vermeyin. 13. Cumhurbaşkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu Cumhurbaşkanı Yardımcımız Mansur Yavaş ile birlikte “#SanaSöz Eskişehir!” demek için şehrimize geliyor!” diyerek Eskişehirlileri alana davet etti.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.