İbrahim Arslan Eskişehir Dost Dernekleri Platformu’nu ziyaret etti

28. Dönem Cumhuriyet Halk Partisi Eskişehir Milletvekili Adayı İbrahim Arslan, Eskişehir Dost Dernekleri Platformu’nu ziyaret etti. Ziyarette konuşan Arslan, Eskişehir’in ekonomik gelişimi ve sosyal refahı için çalışacaklarını söyledi.

İbrahim Arslan Eskişehir Dost Dernekleri Platformu’nu ziyaret etti
24 Nisan 2023 Pazartesi 14:31

28. Dönem Cumhuriyet Halk Partisi Eskişehir Milletvekili Adayı İbrahim Arslan, Eskişehir Dost Dernekleri Platformu üyeleri ile bir araya geldi. Eskişehir’in dünü, bugünü ve geleceği hakkında fikirlerini paylaşan Arslan, Platform üyelerinin de istek ve taleplerini dinledi. Eskişehir'in geçmişindeki değerli mirası koruyarak, bugününe ve geleceğine daha güçlü bir şekilde hazırlamak için ellerinden gelen çabayı göstereceklerini belirten Arslan, Eskişehir'in gelişimi ve ilerlemesi için fikir ve önerilere de her zaman açık olduklarını ifade etti.

“BÖLGENİN KALKINMASI İÇİN ÇALIŞACAĞIZ”

Arslan, ziyarette yaptığı konuşmada şunları söyledi: "Eskişehir'in tarihi, kültürel ve turistik açıdan önemli bir yeri var. Ancak, bugün Eskişehir'in ekonomik gelişimi ve sosyal refahı da önemlidir. Bu nedenle, Eskişehir'in geleceği için yatırım yapılması, istihdam yaratılması ve bölgenin kalkınması için çalışacağız."

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.