BAŞKANLARDAN ‘HAYIR ÇAĞRISI’

CHP’nin Pazar toplantısında konuşan Başkan Büyükerşen ve Kurt, anayasa referandumunda vatandaşın hayır oyu kullanması için tüm partilileri çok çalışmaya davet etti.

BAŞKANLARDAN ‘HAYIR ÇAĞRISI’
22 Ocak 2017 Pazar 17:17

Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen: “Bakın medya ellerinde esir. Despotluğunu basın üzerinde de gösteriyor. Bizim genel başkanımızın konuşmalarını yayınlamıyorlar ama Erdoğan ne derse yayınlıyorlar. Bu yüzden partili partisiz, vatanını seven herkes çalışmalı, gittiği yerlerde insanları hayır demeye ikna edip, gerçeği anlatmalı” dedi .
CHP’nin bundan sonraki görevinin  halkla kucaklaşıp, vatandaşı ikna etmek olduğunu söyleyen Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt, “Türkiye’de on beş yıldır öyle bir yönetim sergilendi ki demokrasinin kırıntısı kalmadı. Aydınlar, gazeteciler içerde. Türkiye’nin içinde bulunduğu her türlü olumsuzluktan AKP sorumludur.  1950’lerden beri yapılmak istenen tezgâh sonuçlanıyor. İnsan hakları, hukuk, demokrasi gibi kelimelerin önemi kalmadı. Yargıçlar, savcılar, mahkemeler despota yalakalık yapmanın derdinde. Bu yüzden kapı kapı gezip vatandaşı örgütlemeliyiz”  ifadelerini kullandı. 
 
 
 
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.