CHP REFERANDUMA HAZIR

CHP, Eskişehir’de referandum çalışmalarını başlattı. Komiteler kuruldu. Eski yöneticilerin fikirleri alındı. Ekipler önümüzdeki günlerde sahaya iniyor.

CHP REFERANDUMA HAZIR
22 Ocak 2017 Pazar 17:43

Anayasa değişikliği teklifi, AK Parti ve MHP’li milletvekillerinin oylarıyla kabul edildi. Referandumun 2 ya da 9 Nisan’da yapılması bekleniyor. CHP İl Başkanı Sinan Özkar, referandum kapsamında yürütecekleri kampanya hakkında bilgi verdi.  Özkar, açıklamasında şu ifadelere yer verdi: “Koordinasyon merkezi oluşturduk. Faaliyetlerimize başladık. Taslak bazı çalışmalar oluşturduk. Geçmiş dönem il başkanları, ilçe başkanları ve milletvekillerini partide topladık. O taslak üzerinden bir çalışma yapıldı. Önümüzdeki günlerde ekipler oluşturulacak. Bu ekipler mahalle, ilçe ve köylerde doğrudan doğruya referandum çalışmasına başlayacak.  Hazırlıklarımız tamam.  Partide eğitim çalışmasına hız verdik. Arkadaşlarımız şuan eğitici eğitimi çalışmasında. İki gündür devam ediyor.  Parti içinde sandık çevresi sorumluları ve temel üye eğitimi verecek eğiticileri eğitiyoruz.”
 
 
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.