ATAÇ, ÖZKAR’IN YÜZÜNE SÖYLEDİ: TARAFLI DAVRANIYORSUNUZ

ATAÇ, ÖZKAR’IN YÜZÜNE SÖYLEDİ: TARAFLI DAVRANIYORSUNUZ
26 Kasım 2017 Pazar 12:01

Tepebaşı Belediye Başkanı Ahmet Ataç’ın, CHP Tepebaşı İlçe Kongresi’nde yaptığı konuşma salonda soğuk rüzgarlar estirdi. Birlik ve beraberlik mesajı veren Ataç’ın, salonda bulunan İl Başkanı Sinan Özkar için söylediği, “Biz iki yıldır Tepebaşı’nda taraflı bir il başkanı tarafından yönetiliyoruz” sözleri havanın değişmesine neden oldu.

Ataç, kongrede şu sözlere yer verdi: “Bugün bayram olsun istiyorum ama öyle olmuyor. Hepimiz bu parti için lazımız. Fire verme lüksümüz yok. Ya göründüğümüz gibi olalım ya da olduğumuz gibi görünelim. Bizim rakibimiz bir tane. Biz rakibimize bakmıyoruz. Birbirimize çelme takıyoruz. Biz iki yıldır Tepebaşı’nda taraflı bir il başkanı tarafından yönetiliyoruz. Bunu kendi yüzüne de söyledim. Bir birimize öyle mücadele ediyoruz ki, AKP'yi unutuyoruz”

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Bayram - 6 yıl önce
Bir belediye başkanı düşünün ki her dediğine biat eden bir il başkanı istiyor.düşünün ki tepebaşında taraf olmuş bir belediye başkanı.diğer adaya haksızkık edilmesine müsade ediyor.kendi seçtirceği il adayınıda mevcut il başkanın üstünde görerek açılışlar yaptırıyor.
Avatar
nazım bahçe - 6 yıl önce
Doğru söz vesselam bu partide hiç kimse birbirine destek olmuyor menfaatçibir diğeri ötekini yok etme çabasında buda partiden uzaklaştırıyor küskünler yaratıyor.