Ataç, AK Parti’ye yüklendi

Tepebaşı Belediye Başkanı Ahmet Ataç, Millet İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu’nun seçim ofisi açılışında konuştu. Ataç, “Bu seçim Tayip Erdoğan, Kemal Kılıçdaroğlu seçimi değildir. Bir rejim seçimi bir sarayın yönetimi mi yoksa halkın iktidarı seçimidir ? Bunu Türkiye görecek, değişimi isteyecek” dedi.

Ataç, AK Parti’ye yüklendi
24 Nisan 2023 Pazartesi 10:57

Ataç, Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu İletişim Ofisi açılışında yaptığı konuşmada şunları söyledi , ". Bundan tam beş sene önce 22 nisan 2018 de Kemal Kılıçdaroğlu 15 Milletvekilini İyi Partiye gönderdi ve İyi Partinin 24 Hazirandaki erken seçime girmesinin yolunu açtı. Ayrıca bugünlere kadar Millet ittifakının 6 ‘lı masayı bugünlere kadar getirdi. Hukuk adına, demokrasi adına, laiklik adına iktidara çıkıldı ve bu iktidarda bugünden sonra tabi ki gerçekleşecek ve o güzel günlere ulaşacağız sevgili dostlar. Bugün burada Cumhurbaşkanımız Bay Kemal’in hak, hukuk, adalet dükkanını açıyoruz, hayırlı olsun. Bugün şeker tadında ramazan bayramının son günü ayrıca ulusal egemenlik çocuk bayramının 100. Yılı çocuklarımıza içindeki çocukları çıkarmayan büyüklerimize bayramı hayırlı olsun. Bu seçim Tayip Erdoğan, Kemal Kılıçdaroğlu seçimi değildir. Bir rejim seçimi bir sarayın yönetimi mi yoksa halkın iktidarı seçimidir ? Bunu Türkiye görecek, değişimi isteyecek. 20 gündür dükkan dükkan , esnaf esnaf geziyorum. İnanın en ufak bir itiraz yok. Bazıları tabi çekiniyor söylemeye ama ya elimi sıkıyor ya da başka bir işaret yapıyor. Diyor ki sizler ile beraberiz. Benim 12. seçimimdir herhalde 20 yılda her zaman esnaf gezmişimdir ama bu dönemki esnafın hali bambaşka. Onlarda anlamışlar artık bu adamlarla yola gidilmez ve değişimi istedikleri yüzlerinden çok belli gözüküyor arkadaşlar. Bugün il başkanlarımızı dinlediniz, Belediye Başkanlarımızı dinlediniz. Birçok bilgiler verdiler size. Sizde burada çok güzel bir topluluk oluşturdunuz. Salı günü bunun çok büyüğünü sıhhiye meydanında zaten yaşayacağız. 13. Cumhurbaşkanımızı orada ilan edeceğiz. Sevgili dostlar gerçekten bu millet bıktı artık. Yetti canımıza yakamızdan düşsünler artık. Bir sarayın iş bilmezleri tarafından yönetiliyoruz. 15 Mayıs’ta en çok neyi görmek istiyorum biliyor musunuz? Onların tıpış tıpış saraydan ayrılışını, Kemal Beyinde Çankaya’ya çıkışını göreceğiz. İnanın en çok özlediğim şey bu. O günü gördüğünüzde artık Türkiye bambaşka bir Türkiye olarak uyanacak. İktidarlar genellikle değişimlerde baharı kullanırlar. Yaşı müsait olanlar Leyla Halid’i hatırlarlar Filistin kurtuluşunda önemliydi. Uçak korsanıydı ama o kendisini şöyle ifade ediyordu ben uçak kornası değilim Filistin’in kurtuluşunu herkese öğretmeye çalışıyorum. İsrailler için şöyle dedi. Siz bizim çiçeklerimizi kopara bilirsiniz ama baharın gelişini engelleyemezsiniz. Bize artık bu işin alt yapısı düşüyor çalışmak düşüyor. İl başkanlarımız ile birlikte oyumuzu arttıracağız. Hep birlikte kol kola hareket edeceğiz bu ülkeyi düze çıkaracağız." 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.