AK Partili Reyhan'dan ulaşım zammına tepki

AK Parti İl Başkanı Süleyman Reyhan, giderlerdeki artış nedeniyle toplu taşıma ücretlerine zam yapan Eskişehir Büyükşehir Belediyesi’ni tepki gösterdi.

AK Partili Reyhan'dan ulaşım zammına tepki
20 Ekim 2023 Cuma 10:44

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi’nin yaklaşık 2,5 ay önce toplu ulaşım ücretlerini 12 lira olarak güncellendiğini hatırlatan Reyhan, toplu taşımadaki yoğunluğu da dikkat çekti.  Kırsal mahallelerde görev yapan öğretmenlerin ulaşım sorununun bir an önce çözülmesi gerektiğini belirten Reyhan, “Zarar ederiz düşüncesi ile belediye yönetilmez. Size oy veren veya oy verme ihtimali olan bu insanlara hizmet götürmek sizin göreviniz. Alınan bu zam kararını doğru bulmuyoruz” dedi. 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla Eskişehir Büyükşehir Belediyesi’nin vereceği halk konseri üzerinden de belediye yüklenen Reyhan, belediyeye, “konser ücretinin ulaşıma yapılan zamla mı karşılayacaksınız” diye sordu.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.