İl Müdürü Çelik, inşaat çalışmaları devam eden kamu yatırımlarını inceledi

İsmi AK Parti’den Odunpazarı Belediye Başkan adayı olarak geçen Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürü Hikmet Çelik, bakanlığın Eskişehir’de inşaat çalışmalarını yerinde inceledi.

İl Müdürü Çelik, inşaat çalışmaları devam eden kamu yatırımlarını inceledi
20 Ekim 2023 Cuma 11:17

İl Müdürü Çelik, denetim ve kontrollük hizmetleri verdikleri farklı kamu kurumlarına ati yatırımların şantiyelerini gezerek, inceleme ve denetim gerçekleştirdi. Denetimlerle ilgili İl Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada, İl Müftülüğün yatırım programında yer alan ve 2 bin 897 metrekare alanda inşaat çalışmaları devam eden yeni müftülük hizmet binasının önümüzdeki yıl hizmete açılacağı belirtildi. Yine İl Müftülüğünün yatırım programında yer alan ve geçtiğimiz yıl inşaatına başlanılan Eskişehir Teknik Üniversitesi Cami ve Kütüphanenin önümüzdeki yıl faaliyete geçirileceği duyuruldu.  Eskişehir Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü tarafından 2020 yılında, yaklaşık 12 bin 530 metrekare alan üzerinde yapımına başlanılan Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi’ni de önümüzdeki yıl hizmet vermeye başlayacağı ifade edildi.

       

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.