ERİAD’ın 100’üncü yıl etkinlikleri başlıyor

Eskişehir Rumeli Sanayicileri ve İş İnsanları Derneği (ERİAD), Cumhuriyetin 100’üncü yıl coşkusunu bir dizi etkinlikle taçlandıracak.

ERİAD’ın 100’üncü yıl etkinlikleri başlıyor
20 Ekim 2023 Cuma 11:40

Anıtkabir ziyaretiyle kutlamaların startını veren ERİAD,  24-29 Ekim tarihleri arasında birbirinden farklı etkinlikler düzenleyecek.

 “Rumeli’den Anadolu’ya Göç Fotoğraf Sergisi” ile başlayacak etkinlikler, maket uçak ve drone gösterisi, havacılık semineri gibi çeşitli organizasyonlar ile devam edecek.

ERİAD tarafından Vecihi Hürkuş Havacılık Parkında gerçekleştirilecek etkinliklerin açılışında iki önemli sergi yer alacak.  Serginin açılışı 24 Ekim Salı günü saat 16.00’da gerçekleşecek ve 28 Ekim’e kadar açık kalacak.

Eskişehir İklim Spor Kulübü iş birliği ile gerçekleştirilecek maket uçak ve drone gösterisi

24 Ekim Salı günü saat 17:00’de gerçekleştirilecek.

25 Ekim Çarşamba günü saat 18:00’de başlayacak Fenix Uçuş Okulu Havacılık Semineri kapsamında ise 26-28 Ekim tarihlerinde 10.00 ve 17.00 saatleri arasında katılımcılara randevu ile uçuş simülasyon deneyimi sunulacak.

Tepebaşı Belediyesi Vecihi Hürkuş Havacılık Parkı’nda gerçekleşecek tüm etkinlikler,  halka açık ve ücretsiz olacak.    

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.