Gazeteci İpek Özbey söyleşiye geliyor

Tepebaşı Belediyesi’nin Kent & Kültür Söyleşileri devam ediyor. Şair Haydar Ergülen’in koordinatörlüğünde gerçekleşen söyleşilerin bu ayki konuğu Gazeteci Yazar İpek Özbey olacak.

Gazeteci İpek Özbey söyleşiye geliyor
20 Ekim 2023 Cuma 11:43

Tepebaşı Belediyesi’nin beğeniyle takip edilen ve şehrin kültür geleneği haline gelen Kent & Kültür Söyleşileri, birbirinden önemli isimleri Eskişehirlilerle bir araya getirmeye devam ediyor. Şair Haydar Ergülen’in koordinatörlüğünde gerçekleşecek Kent & Kültür Söyleşilerinin bu ayki konuğu ise Gazeteci Yazar İpek Özbey olacak. Özbey, Tepebaşı Belediyesi Özdilek Sanat Merkezi’nde 26 Ekim Perşembe günü saat 19.30’da; “Kutuplaşan Gazetecilik” konulu söyleşiye katılacak.

İpek Özbey kimdir?

İstanbul Üniversitesi İşletme Fakültesi mezunu olan İpek Özbey, uzun yıllardır gazetecilik alanında önemli görevler üstlenmiş ve siyasi konulara ilgi duyan birçok kişi tarafından takip edilmiştir. Ayrıca, yazar kimliğiyle de tanınan İpek Özbey'in kaleme aldığı kitaplar, Türkiye'nin siyasi tarihine dair önemli analizler sunmaktadır.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.