AK Partili önemli isim açıkladı: Eskişehir birinci sıra Mustafa Destici'nin

Sakarya Gazetesi Köşe yazarı Murat Taşkın, AK Parti’den önemli bir isim ile yaptığı sohbeti yazdı. Taşkın, AK Parti Milletvekili sıralamasında birinci sıranın BBP Genel Başkanı Mustafa Destici olduğu kulis bilgisini köşesine taşıdı.

AK Partili önemli isim açıkladı: Eskişehir birinci sıra Mustafa Destici'nin
03 Kasım 2022 Perşembe 11:54

Siyasette gözler haziran ayında yapılması beklenen genel seçimlere çevrilirken, AK Parti’nin Eskişehir Milletvekili adayları ile ilgili oldukça süpriz bir iddia ortaya atıldı. Geçtiğimiz dönem Ankara’dan AK Parti listesiyle meclise giren BBP Genel Başkanı Mustafa Desti’cinin yine  AK Parti’den Eskişehir birinci sıra milletvekili adayı olacağı iddia edildi. Sakarya Gazetesi köşe yazarı Murat Taşkın AK Partili önemli bir ismi ile yaptığı konuşmayı köşesine taşıdı. Taşkın’ın köşesinde AK Partili ismin söyledikleri oldukça ilginç. Destici’nin Eskişehir’den birinci sıra milletvekili adayı olacağını belirten isim, Destici'nin adaylığı konusunda şu görüşleri belirtiyor: “Son günlerde Eskişehir’de sıklıkla dolaşmaya başladı. Bu seçim kendi şehri olan Eskişehir’den aday olmak istediği de sıklıkla konuşulmaya başlandı. Büyük ihtimalle Büyük Birlik Partisi geçen seçim olduğu gibi önümüzdeki seçimlere de katılmayacak, Cumhur ittifakını desteklemeyi sürdürecek. Destici ve belirlediği isimler tıpkı geçen seçim olduğu gibi şehirlerdeki AK Parti listelerine yerleştirilecek. Destici de bu defa Ankara yerine “genel başkan şehrinden aday olmalı”diyerek, AK Partinin  Eskişehir listesinde  olmak isteyecek. Koskoca genel başkanı listenin iki ya da üçüncü sırasına koyamazsınız. Haliyle liste başına gelip oturacak. O yüzden AK Partinin liste başında kimin olacağını boşuna arayıp durmayın! Liste başı önünüzde duruyor”

YAZININ TAMAMINI BURADAN OKUYABİLİRSİNİZ

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.