Eskişehirspor taraftarının şehirden ricası var

Eskişehirspor Taraftarlar Birliği Amasya deplasmanı için şehre seslendi. Ulaşım maliyetlerinin karşılama konusunda sıkıntı çeken taraftarlar ”Takımın bize ihtiyacı var” diyerek şehirden destek istedi.

Eskişehirspor taraftarının şehirden ricası var
03 Kasım 2022 Perşembe 12:16

ETB Tarafından yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

İçinde bulunduğumuz zorlu süreçte takımımızın en çok ihtiyaç duyduğu şeylerden biri de taraftarımızın desteğidir. Bu hafta bunu çok net gördük. Bu bağlamda Bizler de Özellikle deplasmanda takımımızı yalnız bırakmamak için elimizden geleni yapacağız. Devre arasına kadar en az 13-15 puan toplamamız lazım aksi halde küme düşmemiz büyük oranda netleşir Eskişehirspor yaşasın diye yollara düşen bizlere lütfen destek olun.

Yağmur, çamur, kar, kış, sıcak, soğuk demeden takımımızı desteklemek için deplasman yollarına düşen taraftarımıza destek olmanızı rica ediyoruz. Maalesef deplasman otobüsü konusunda yeterli sayıya ulaşamadık ve AMASYA deplasmanı için bir deplasman otobüsünün maliyeti 15000 TL'dir. Az çok demeden destek olursanız topladığımız meblağlar kadar otobüs kaldıracağı. Bu konuda çeşitli kurumlardan olduğu gibi tüm şehrimizden iş adamlarımızdan, esnaflarımızdan derneklerimizden ve belediyelerimizden destek bekliyoruz. Taraftar olarak TÜM ŞEHRİMİZDEN RİCAMIZ DESTEK OLMANIZDIR.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.