AK Partili Aydın'dan içkili mekan kararına tepki

AK Parti Tepebaşı İlçe Başkanı Emre Aydın Tepebaşı Belediyesinde CHP’li meclis üyeleri tarafından oy çokluğu ile alınan Tren garı yakınındaki bir alanın içkili yerler bölgesine dahil edilmesi kararına sert tepki gösterdi.

AK Partili Aydın'dan içkili mekan kararına tepki
07 Temmuz 2023 Cuma 16:51

İŞLETMELERİN RANTI GENÇLERİMİZİN GELECEĞİNDEN KIYMETLİ DEĞİLDİR

Konu ile ilgili açıklama yapan Aydın; "Gençlerimizi alkol düşkünlüğünden korumak görevimiz anayasa ile sabitken, Ahmet Ataç tarafından Tepebaşı Belediye Meclisine hemen her bölgenin sık sık alkollü alan olarak sunulduğunu görüyoruz. Komisyonlarda defaatle bu bölgelerin alkollü alan olduğu takdirde yol açacağı sıkıntılardan bahsetmemize rağmen bu ısrarlarına devam ediyorlar.

KESKİN YOLU ÖLÜM YOLU OLABİLİRDİ!

Geçtiğimiz dönemde de Aşağısöğütönü’nde Keskin yolu okul, cami ve trafik sıkışıklığının olduğu bir güzergah noktasında tüm uyarılarımıza ve emniyet müdürlüğünün olumsuz raporlarına rağmen yol boyu alkollü alan ilan edilmişti. Sonrasında ilgili mahkeme tarafından iptal edildi. Eğer iptal edilmeseydi biz şu an Keskin yolundaki kazaları ve belki de ölümleri konuşuyor olacaktık.

EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ OLUMSUZ GÖRÜŞ VERDİ

İçkili yerler bölgelerinin sayısının çoğaltılmasının, güvenliği sağlanamayan her alana plansızca evet demenin sonuçlarını barlar sokağında canlarla ödedik

Bu meclisteki toplantıda da grup başkanvekilimiz ve ilgili komisyondaki arkadaşlarımız şehrin kalbindeki o bölgenin tren garı yakınında olması ve önümüzde chp meclis üyesi arkadaşlarımızın da birçoğunun şikayetçi olduğu, sık sık kavgaların, tacizlerin ve maalesef ölümlerin gerçekleştiği barlar sokağı gibi bir örnek varken buranın uygun olmadığını dile getirmemize ve emniyet müdürlüğü tarafından söz konusu bölge için olumsuz görüş bildirilmesine rağmen maalesef böyle bir kararı aldılar.

Biz AK Parti grubu olarak bu oy çokluğu ile alınan kararı kabul etmediğimizi Tepebaşının huzuru için ilgili kararı yasal mercilere taşıyacağımızı ifade etmek istiyorum" dedi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Gürkan Alaca - 11 ay önce
Adam Çok Doğru Söylemiş.Şehir Merkezlerine böyle yerler açılmamalı.önüne geçilmeli.önümüzde Barlar sokağı duruyor.her ay adam öldürme,taciz,tecavüz.zaten emniyet de açmayın demiş AÇMAYIN kardeşim!