CHP’li Arslan: Bakanlarını da değiştirseler fark etmiyor

CHP Eskişehir Milletvekili İbrahim Arslan yapılan son zamlardan sonra AK Parti’ye yüklendi. Arslan “Bakanlarını da değiştirseler fark etmiyor. Milyonlarca insanımız için daha fazla hayat pahalılığı, daha fazla zam ve daha fazla işsizlik. Kendi sloganlarında olduğu gibi yaparsa AK Parti yapar” diyerek tepki gösterdi.

CHP’li Arslan: Bakanlarını da değiştirseler fark etmiyor
07 Temmuz 2023 Cuma 17:08

Sosyal medya hesabından açıklamalarda bulunan Arslan, “Şaka gibi diyeceğim ama değil! Cumhurbaşkanı kararıyla alınan vergi ve harçlara yapılan zamlar ;AKP’nin gerek geçmişteki 21 yıllık iktidarında, gerekse Türkiye Yüzyılı olarak adlandırdığı bu dönemde,  Ortodoks Heterodoks, irrasyonel, rasyonel ekonomi politikalarıyla, Bakanlarını da değiştirse farketmiyor. Sonuç ; milyonlarca insanımız için, Daha fazla zam ve hayat pahalılığı, daha fazla yoksulluk ve işsizlik  Kendi sloganlarında olduğu gibi Yaparsa AKP yapar. ZAM ZAM ZAM! Teşekkürler Erdoğan” ifadelerine yer verdi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.