AK Parti’de ikinci Süleyman Reyhan dönemi

Zihni Çalışkan’dan AK Parti İl Başkanlığını devralan Süleyman Reyhan devir teslim töreninde sarf ettiği sözler ile dikkat çekti. Reyhan, “Bizim aramıza fitne tohumları saçmaya çalışanlar boşuna uğraşıyorlar. AK partiye gönül vermiş teşkilat üyelerimiz arasında AK dava için hizmette ve hayırda yarış vardır. Hangi kademede olursa olsun samimiyetle ve gayretle çalışmak vardır” dedi.

AK Parti’de ikinci Süleyman Reyhan dönemi
14 Mart 2023 Salı 16:24

2014 yılında Eskişehir AK Parti İl Başkanlığı görevinden ayrılan Süleyman Reyhan 9 yıllık aranın ardından bir kez daha il başkanı oldu. Zihni Çalışkan’dan görevi devralan Reyhan, Öncelikle rabbime hamd ediyorum, Eskişehirimize İl başkanı olarak hizmet etme imkânını tekrar bahşetti. Şahsımı bir kez daha il başkanlığı görevine layık gördüğü için Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a teşekkür ediyorum. Mazlumlara sırdaş, gariplere yoldaş olan Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'a, teşkilatımızın her kademesinde yol arkadaşlığı yapmak benim için büyük bir onurdur” dedi.

Küskünlük kırgınlık olmaz

Geçen dönem il başkanlığını bırakırken söylediği sözleri hatırlatan Reyhan,  “İl başkanı olarak yaptığım en son konuşmada tüm teşkilat mensuplarımıza şöyle seslenmiştim: Küskünlük ve kırgınlık bizim dava kültürümüzde kendisine asla yer bulmadı, bulmayacak. Bizler, 'Olanda hayır vardır' düsturuna inanırız. Bizim siyasetimiz makama bağlı değil davaya bağlı bir siyasettir." Hamdolsun rabbim söylediklerimizle çelişen işler yaptırmadı. AK Parti’de görev yapan tüm başkanlar ve teşkilat üyeleri bu millete efendi olmaya değil hizmetkar olmaya gelmiştir. Tüm dava arkadaşlarım teşkilatımızın her kademesinde aynı heyecanla ve samimiyetle çalışmaktadır. Biz her daim ayakta kalmamızı ve şahlanışa geçmemizi buna bağlıyoruz. Bizim aramıza fitne tohumları saçmaya çalışanlar boşuna uğraşıyorlar. AK partiye gönül vermiş teşkilat üyelerimiz arasında AK dava için hizmette ve hayırda yarış vardır. Hangi kademede olursa olsun samimiyetle ve gayretle çalışmak vardır” dedi.

Zafer yılı olacak

Sözlerine altılı masayı işaret ederek devam eden Reyhan “Bir masa etrafında toplanıp-toplanıp dağılanlar, bu ülkeye kaos, pazarlık ve kargaşa vaad ediyorlar” diyerek şunları söyledi: 2023 Cumhur İttifakı’nın zafer yılı olacak inşallah. 2023 hedeflerimizle bütünleşen bu seçim dönemini, milletimizin geleceği için yeni bir fırsata dönüştürmenin peşindeyiz. Türkiye yüzyılı vizyonumuzla ülkemizi dünyanın en güçlü devletleri seviyesine çıkarmayı hedefliyoruz. Cumhurbaşkanımızın gösterdiği vizyon doğrultusunda var gücümüzle çalışacağız. Bir masa etrafında toplanıp-toplanıp dağılanlar, bu ülkeye kaos, pazarlık ve kargaşa vaad ediyorlar.  Her günü eser ve hizmet siyasetiyle geçen AK Parti, ülkemizi ve şehrimizi yeni yatırımlarla, yeni politikalarla, yeni projelerle büyütmek için gece-gündüz aşkla, şevkle çalışmaya devam edecektir.

Allah yar ve yardımcımız olsun.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.