AK Parti Sarıcakaya'daydı

AK Parti Eskişehir İl Başkanı Zihni Çalışkan, Sarıcakaya ilçesinde partililerle bir araya geldi.

AK Parti Sarıcakaya'daydı
19 Ekim 2018 Cuma 14:01

Çalışkan beraberindeki Sarıcakaya İlçe Belediye Başkanı Faruk Güler, AK Parti İlçe Kadın Kolları Başkanı Kadriye Okur ve yönetimi ile ilçedeki kadınlarla bir araya gelerek 2019'daki yerel seçimlerle ilgili fikir alışverişinde bulundu.

Çalışkan, gerçekleşecek seçimlerde Sarıcakaya'da başarı çıtasını daha da yükseltmek ve çıkacak tüm engelleri bertaraf edebilmek için çalışmaları sürdüklerini kaydetti.

Özellikle ilçelerde yaşanan oy artışına işaret eden Çalışkan, "Ancak bu bizleri rehavete götürmemeli. Aksine çıtamızı biraz daha yükseğe çıkarmalı. Biz yolumuza bakacağız. Halka hizmet Hakka hizmet düsturuyla çalışmalarımıza devam edeceğiz. Büyükşehir Belediyesi ve 14 ilçeye talibiz." ifadelerini kullandı.

Toplantıda AK Parti İl Başkan Yardımcısı Orhan Durmuş da hazır bulundu.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.