Mihalıççık Belediye Başkanlığı’na CHP’den 5 talip

Mihalıççık’ta, belediye başkan aday adaylığı için CHP’de 5 kişi resmi başvurusunu il başkanlığına yaptı.

Mihalıççık Belediye Başkanlığı’na CHP’den 5 talip
20 Ekim 2018 Cumartesi 01:14

CHP'de belediyeler için aday adaylığı başvuru süreci uzatılırken, Mihalıççık’ta Haydar Çorum, Rakip Cengiz, Tamer Toraman, Gökhan Zeybek, Ali Osman Mumcu belediye başkanlığı için resmi aday adaylığı başvurularını gerçekleştirdi.

-Birlikte kazanacağız-

Belediye başkan aday adayları ile birlikte İl Başkanı Rabia Akman’ı ziyaret eden CHP Mihalıççık İlçe Başkanı İsmet Taner,  “Bugün örnek bir davranış gösteren belediye başkan aday adaylarımız ile hep birlikte seçime gireceğiz. Bugün nasıl birlik ve beraberlik içindeysek, adayımız belirlendikten sonra da hep birlikte olacağız. İlçeyi birlik ve beraberlik içinde çalışarak kazanacağız. Mihalıççık'ın gelişip kalkınmasını sağlayacağız” dedi.

-2014 yerel seçimleri-

Mihalıççık’ta son yerel seçimlerde AK Parti’nin adayı 2032,  CHP’nin adayı 1566,  MHP’nin adayı ise 362 oy aldı. AK Parti ve CHP arasında geçen yarışta belediye başkanlığı koltuğuna AK Parti’nin adayı İsmail Uysal oturdu.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.