AK Parti İl Başkanı Reyhan: Bu açıkça gündem saptırmaktır

AK Parti Eskişehir İl Başkanı Süleyman Reyhan, CHP Eskişehir Milletvekili İbrahim Arslan’ın Fatih Dönmez’i eleştiren açıklamasına tepki gösterdi. Reyhan “CHP’li Büyükşehir Belediye Başkanı URAYSİM’i engelledi. CHP milletvekili ise gündem saptırmaya çalışıyor” dedi.

AK Parti İl Başkanı Reyhan: Bu açıkça gündem saptırmaktır
04 Ağustos 2023 Cuma 22:18

CHP Eskişehri Milletvekili İbrahim Arslan'ın açıklamaları sonrasında AK Parti İl Başkanı Süleyman Reyhan, Uraysim üzerinden hem Arslan'a hem de Eskişehri Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen'e yüklendi. Reyhan yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi:   CHP’li Büyükşehir Belediye Başkanı URAYSİM’i engelledi. CHP milletvekili ise gündem saptırmaya çalışıyor.

24 Yıldır şehrimizi Yılmaz Büyükerşen yönetiyor. Eskişehirli’ler artık heykelden, taklit tasarımlı merdivenlerden daha fazlasını görmek istiyor.

CHP Milletvekili kendi belediye başkanlarına yöneltemediği soruları Sayın Bakanımıza yöneltmek istiyor.

Çevre yolunda sorun varsa bu şehir içi trafiği taşımaya çalışması yüzündendir. Şehirde yaşayanlar bir yerden bir yere ancak çevre yolunu kullanarak gidebiliyor. Transit geçit için kullanılması gereken bir yol şu an şehrin bütün yükünü kaldırmaya çalışıyor. Bu yolu yapmak da soru yöneltemediğiniz belediye başkanınızın göreviydi.

Yeni yollar açmadınız. Geniş refüjleri birer metre düşürüp kangren haline gelen trafiği rahatlatmaya çalışıyorsunuz. CHP’li belediyeler kamulaştırma bedeli ödemeyeceğiz diye şehir merkezindeki tüm yeşil alanları imara açtı. Bunun geri dönüşü olmayacak. Şu an Eskişehir’de yaşayanların torunlarının parklarını yapılamaz hale getirdiniz, yerlerine bina dikilmesinin önünü açtınız.

Belediye başkanınız çağdışı kaldı

URAYSİM projesinin hayata geçmesine karşı çıkan Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz BÜYÜKERŞEN’dir. İstihdamın ve gelişmenin önüne engeldir. Mahkeme kararları ve bilirkişi raporları konusunda bakanımıza yaptığı öneri doğrultusunda, Büyükerşen ve bürokratlarının yargılandığı davalarda da hassasiyet göstermesini tüm karar ve raporları takip etmesini temenni ederiz.

CHP’ye ve belediye başkanına rağmen süreçteki eksiklikler tamamlanacak ve URAYSİM Eskişehir’e çok yakışacak.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.