Çetin ve Erdem’den Büyükerşen’e nezaket ziyareti

20. Dönem TBMM Başkanı, eski Başbakan Yardımcısı, eski Dışişleri Bakanı ve önceki dönem CHP Genel Başkanı Hikmet Çetin ile eski Maliye Bakanı Kaya Erdem, Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Prof. Dr. Yılmaz Büyükerşen’e nezaket ziyaretinde bulundular.

Çetin ve Erdem’den Büyükerşen’e nezaket ziyareti
06 Ağustos 2023 Pazar 14:48

      Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen’e yönelik ziyaretler devam ediyor. Bu kapsamda Başkan Büyükerşen, 20. Dönem TBMM Başkanı, eski Başbakan Yardımcısı, eski Dışişleri Bakanı ve önceki dönem CHP Genel Başkanı Hikmet Çetin ile eski Maliye Bakanı Kaya Erdem’i belediye binası önünde karşıladı.

     Daha sonra Çetin ve Erdem ile makamında bir araya gelen Büyükerşen, nazik ziyaret için konuklarına teşekkür etti. Çetin ve Erdem de bozkırın ortasında çağdaş bir şehre imza atan Büyükerşen’in belediyecilikte örnek projelere imza attığını belirterek nazik ev sahipliği için teşekkür ettiler.

     Şehir ve ülke gündemiyle ilgili karşılıklı görüş alışverişinin yapıldığı ziyaret çektirilen fotoğraf ile tamamlandı. Ziyaret sonrası Büyükerşen ile birlikte Çetin ve Erdem, tarihi Odunpazarı bölgesinde bulunan Yılmaz Büyükerşen Balmumu Heykeller Müzesi’ni ziyaret ettiler. Müzeyi çok beğendiklerini belirten Çetin ve Erdem, başta siyasi liderlerin balmumu heykelleri olmak üzere müzedeki heykelleri dikkatle incelediler.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.