AK Parti İl Başkanı Çalışkan; 2003’ten beri aynı çizgideyim, rol kapmaya çalışmadım

AK Parti’nin yeni İl Başkanı Zihni Çalışkan, ilk açıklamasını yaptı. Çalışkan, teşkilata üç mesaj verdi: “Moralleri bozmayın, 15 yıldır teşkilatın içerisindeyim. Herkesi kapsayan bir yönetim kurmayı hedefliyoruz. Partimizin üç milletvekilini de çok seviyoruz…”

AK Parti İl Başkanı Çalışkan; 2003’ten beri aynı çizgideyim, rol kapmaya çalışmadım
25 Temmuz 2018 Çarşamba 12:18

AK Parti İl Başkanı Zihni Çalışkan, parti binasında basının karşısına geçti. Çalışkan kendinden önceki il başkanlarına yaptıkları çalışmalardan dolayı teşekkür etti.

Teşkilata ‘moralleri bozmayın’ mesajı

Yapılan görev değişikliği ile ilgili teşkilata ‘moralleri bozmayın’ mesajı veren Çalışkan, “Bu süreçte hiç kimsenin endişe etmesine, morallerini düşürmesine, gardını düşürmesine gerek yok. Ben teşkilatın içerisinde 15 yıldır çalışıyorum. Arkadaşlarımın hepsi beni biliyor.  Biz teşkilatın tamamını biliyoruz. Birlikte en kısa sürede entegre olarak çalışmalarımıza devam edeceğiz” dedi.

“Herkesi kucaklayan bir yönetim oluşturacağız”

Oluşturulacak yeni yönetim kurulunun herkesi kucaklayan, kapsayıcı isimlerden oluşacağını söyleyen Çalışkan, “Biz herkesi kapsayan, herkesi kucaklayan ve ciddi anlamda bir güç ve sevda yolu olan bir AK Parti hedefliyoruz. Çünkü bizim Genel Başkanımız, Cumhurbaşkanımız çalınmadık kapı bırakmayan, gönüllere giren bir genel başkan. Biz onunla birlikte gönüllere girmeyi düstur edindik. Her kapıyı çalacağız, her gönüle gireceğiz. Yerel seçimlerde şehrimizde 15 belediyenin tamamını alarak AK Belediyeciliği şehrimizle tanıştıracağız. Hedeflerimizi yükselterek devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

“Tecrübeli isimlerin deneyimlerinden yararlanacağız”

Bu süreçte tecrübeli isimlerin deneyimlerinden faydalanmak istediklerini belirten Çalışkan, “Genel Merkezi idareden şehrimize yapılacak yatırımlar konusunda da milletvekillerimizle koordineli olarak çalışarak bunların en hızlı, en seri ve en çabuk çözümlenmesi konusunda desteklerini alacağız.  Tecrübeli arkadaşlarımızın hepsinin bu safhadaki tecrübelerini, bilgi birikimlerini alıp daha büyük hizmetler için birlikte çaba sarf edeceğiz” diye konuştu. 

“15 belediyeyi almak için çok çalışacağız”

Yerel seçimler için iddialı konuşan Çalışkan “Bu süreçte yönetimimizi oluşturmak için bir müddet çalışacağız. Tebriklerle ilgili kabullerimize de Pazartesi gününden itibaren alacağız. Dünden bu yana telefonlarım hiç susmadı.  Özellikle siyasi aktörlerin arayıp rekabet içerisinde olunmasına rağmen duydukları memnuniyeti belirtmiş olmaları Genel Merkezimizin çok doğru, yerinde bir işlem yaptığının göstergesi.  İlçe başkanlarımızla birlikte kapsayıcı, sevecen, yaptıkları işe hırsla dolu bir çalışma içerisinde 15 belediyenin tamamını birlikte kazanmak adına güç sarf edeceğiz. Önümüzdeki ilk sınav bu” dedi.

“2003 yılından beri aynı çizgideyim”

Zihni Çalışkan sosyal medyadan yapılan ‘tanınmıyor’ eleştirileri içinse; “Zihni Çalışkan herkesin gördüğü gibi bir Zihni Çalışkan. 2003 yılından beri aynı çizgisini hiç bozmayan, rol kapmaya çalışmayan bir Zihni Çalışkan. Bugün bizim için verilen görevinde, rolünde sonuna kadar arkasında olacak bir Zihni Çalışkan” ifadelerini kullandı.

“En önemli hedef 2019

Çalışkan, bir gazetecinin ‘yapacağınız ilk iş ne olacak’ sorusuna “Önümüzde seçimler var.  Yönetim kurulumuzu belirleyeceğiz. Sonrasında sosyal diyalogları arttırıcı, partimizi daha kapsayıcı,  herkese nüfus eden, bizden önceki çıtayı bir tık daha üstte çıkaran çalışma içerisinde olacağız.  En önemli hedef bizim için 2019 yılındaki seçimlerde belediyelerin tamamını kazanmak. Biz Sayın Genel Başkanımızın 2023 hedeflerinden hiç sapmadan, parti düsturu içerisinde çalışmaya devam edeceğiz” diyerek yanıt verdi.

“Vekillerimizin hepsini seviyorum”

Çalışkan, ‘Ankara’da ilk ziyareti kime yaptığı’ yönündeki soruya ise ”Tüm milletvekillerimizi çok seviyoruz. Hepsiyle birlikte iyi şeyler yapacağız” diye yanıt verdi.   

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.