ESKİŞEHİR’DEN AKŞENER’E DESTEK

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in “bırakıyorum” açıklamasının ardından Eskişehir İl Teşkilatı “Akşener’in yanındayız” mesajı verdi.

ESKİŞEHİR’DEN AKŞENER’E DESTEK
25 Temmuz 2018 Çarşamba 13:03

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in “bırakıyorum” açıklaması gündemdekini yerini alırken Eskişehir İl Teşkilatı Meral Akşener’in sonuna kadar yanında olduklarını mesajını verdi. İyi Parti İl Başkanı Ramis Tunca, 20-22 Temmuz tarihleri arasında Afyon’da yapılan çalıştaya değinerek, kurultay kararını değerlendirdi. Tunca, “Muhteşeme bir demokrasi örneği sergilenen çalıştayımızın sonunda Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener kurultay kararı almıştır. Daha dün kurulan partimiz Türk siyasetine demokrasi dersi vermiştir. Bundan sonra da partimiz, ortak aklı asla terk etmeyecek ve ülkemizin geleceğine tek adama bırakmamak için mücadele edecektir. Bu kurultayda tüm teşkilatımızın Sayın Meral Akşener’i aday göstereceğinden kuşkum yoktur. İyi Parti önümüzdeki süreçte de geçtiğimiz seçim sürecinde olduğu gibi Türkiye’nin umudu olmaya devam edecektir. Daha dün her türlü engellemelerle karşı karşıya olan partimiz, 42 milletvekili ile TBMM’de temsil edilmektedir” ifadelerini kullandı. 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.