AK PARTİ, EKONOMİNİN TEMSİLCİLERİYLE BULUŞTU

AK Parti İl Başkanı Zihni Çalışkan, Eskişehir’de faaliyet gösteren sivil toplum kuruluşları ve meslek odalarıyla bir araya gelerek, normalleşme sürecinin ardından şehrin gündemine dair istişarelerde bulundu.

AK PARTİ, EKONOMİNİN TEMSİLCİLERİYLE BULUŞTU
16 Eylül 2020 Çarşamba 14:49

AK Parti İl Başkanı Zihni Çalışkan, Eskişehir’de faaliyet gösteren sivil toplum kuruluşları ve meslek odalarıyla bir araya gelerek, normalleşme sürecinin ardından şehrin gündemine dair istişarelerde bulundu. Kentin ekonomik hayatına yön veren temsilcilerle bir araya gelmekten memnuniyet duyduğunu belirten Çalışkan, “Malum hepimizin bildiği ve yaşadığı pandemi sürecinden geçiyoruz. Haliyle tüm dünyada olduğu gibi bu sürecin şehrimize ekonomik yansımaları oluyor. Bu bağlamda şehrimizin ekonomik hayatına yön veren temsilcilerle bir araya geldik ve Eskişehir’imiz için daha fazla neler yapabilirizi konuştuk. İstişare kültürü ile ortak akla her zaman olduğu gibi önem vermeye devam ediyoruz. STK’lar ile interaktif biçimde sürekli görüş alışverişi halindeyiz. Talep ve önerileri ilgili kurum ve makamlara ileterek, takibi konusunda elimizden geleni yapmaya gayret gösteriyoruz. İnşallah bu süreci; el birliği, güç birliği ve dayanışma içinde hep birlikte atlatacağız” dedi.   

KİMLER KATILDI?

Toplantıya; ESO Başkanı Celalettin Kesikbaş, EOSB Başkanı Nadir Küpeli, Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Ekrem Birsen, Ticaret Odası Başkan Vekili Mehmet Kahya, MÜSİAD Başkanı Hakan Duman, TÜMSİAD Yönetim Kurulu Üyesi Ali Engiz, ESGİAD Başkan Vekili Kerem Toparlar, ESMİAD Başkan Vekili Yaşar Kıyak, ETB Başkan Vekili İsmail Hakkı Azizoğlu, ERİAD Başkanı İbrahim Durgut, AK Parti İl Başkan Yardımcıları; Metin Tezişçi, Metin Çekiç ve Hasan Burgaz katıldı.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.