AK PARTİ'DE İSTİFA

Esma Çakır Eserkaya, sosyal medyadan yaptığı açıklamada, " Odunpazarı İlçe Kadın Kolları Başkanlığı görevimden istifa etmiş bulunmaktayım" dedi.

AK PARTİ'DE İSTİFA
18 Ocak 2021 Pazartesi 14:02

Eserkaya, yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi "Bu süreçte birlikte yol yürüdüğüm Değerli Milletvekillerimize, il ve ilçe başkanlarımıza ve yönetimlerine, Belediye Başkanlarımıza, Kadın ve Gençlik Kolları Başkanlarımıza ve yönetimlerine,mahalle başkanlarımıza,ilçe kadın kolları başkanlarımıza,her türlü fedakarlığı göze alan kendi yönetimim ve mahalle başkanlarıma , her zaman arkamda olan eşime , bu davaya daha dünyaya gelmeden hizmet etme şerefine nail olan oğluma ve aileme teşekkürü bir borç bilirim. Hepinizden haklarınızı helal etmenizi rica ediyorum. SN. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın kurduğu bu kutlu yolda,her daim İnandığımız Yolda Yürümeye Devam Edeceğiz" 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.