AK Parti adayları heyecan yaratmadı

Tarihinin en zorlu seçimlerine giden AK Parti çıkardığı adaylarla Eskişehir’de heyecan yaratmak bir yana kendi kitlesinde bile hayal kırıklığı yarattı.

AK Parti  adayları heyecan yaratmadı
09 Nisan 2023 Pazar 17:20

Enerji ve Tabi Kaynaklar Bakanını birinci sıraya yazarak güçlü bir liste ile Eskişehir’in karşısına çıkması beklenen AK Parti’de dağ fare doğurdu. Yapılan liste Eskişehir’de heyecan uyandırmadığı gibi kendi kitlesinin de tepkisine neden oldu. İki kontenjan aday ile Eskişehir’in karşısına çıkan AK Parti teşkilatta yer alan isimleri de listeye koymadı.. Tepebaşı İlçe Başkanı Hakan Çizmelioğlu dördüncü sırada yer alırken, uzun süredir ikinci sıra olacağı iddiları ile gündeme gelen Zihni Çalışkan listeye dahi giremedi.

Gazetcilerden ilk tepkiler

Cihan Yıldırım: AK Parti ilk iki sırayı 'kontenjan' yaparak Eskişehir'e ve adaya veda ediyor

Soner Yüksel: Zihni Çalışkan'a ve EsEs'e arka dönüldü, Harun Karacan mumla aranır. Burhan Sakallı olsaydı diye iç geçiren çok olur. Dündar abinin ofisin önünde gözyaşı kuyrukları olur. Öyle bir liste...  

Sedat Aydoğan: Bir tanıdık aradı. AK Parti'nin listesini de Büyükerşen'le Ataç mı yapmış diye sordu.

Cevap veremedim.

Kapattı.

Şenay Bilik Yıldırım: What is this???? Fatih Dönmez Ayşen Gürcan Ali Demirel Hakan Çizmelioğlu Pınar Turhanoğlu Gücüyener Derya Çıraklı

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Haluk - 1 yıl önce
En berbat liste yabancilar ligi