Büyükerşen'den seçim mesajı

Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen CHP'nin aday listesinin açıklanması ardından sosyal medya hesabından açıklamalarda bulundu.

Büyükerşen'den seçim mesajı
09 Nisan 2023 Pazar 18:12

CHP'nin adaylarına başarılar dileyen Büyükerşen açıklamalarında şu ifadelere yer verdi:  Kucaklaşan bir Türkiye için hedefimiz Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’nu Cumhuriyetimizin 100. yılında cumhurbaşkanı yapmak ve Millet İttifakı olarak TBMM’de meclis çoğunluğunu elde etmektir. Bu gaye ile CHP Eskişehir Milletvekili Adayı olarak açıklanan Utku Çakırözer, Jale Nur Süllü, İbrahim Arslan, Abdülkadir Adar, İpek Çelik, Aysu Bahar Gürlek’i tebrik ediyor, başarılar diliyorum. Tüm belediye başkanlarımızla, milletvekili adaylarımızla, milletvekili aday adaylarımızla, parti örgütümüzle ve ittifakımızın diğer temsilcileriyle var gücümüzle çalışacak ve Türkiye’yi aydınlığa kavuşturacağız.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.