Gözler il başkanı Süleyman Reyhan'da

AK Parti Yönetim Kurulu Üyesi Yılmaz Şahin’in il binasına hayırlı olsun ziyaretine gelen Faruk Gökçe ve İsmail Çavdarla önce tartıştığı, tartışmanın daha sonra masa ve sandalyelerin havada uçuştuğu kavgaya döndüğü iddia edildi.

Gözler il başkanı Süleyman Reyhan'da
10 Nisan 2023 Pazartesi 10:03

Sakarya Gazetesi Köşe Yazarı Murat Taşkın AK Parti İl Binasında yaşandığını iddia ettiği kavgayı köşesine taşıdı. Taşkın, il binasına hayırlı olsun ziyaretinde bulunan Faruk Gökçe ile İsmail Çavdar’ın yanına gelen Yılmaz Şahin’in, Faruk Gökçe’ye bir süre önce sosyal medyadan paylaştığı “Partiyi Yılmaz Şahin yönetiyor. Bir türlü partiden elini çekmedi.” Yorumunu hatırlattığı bunun üzerine ikili arasında başlayan tartışmanın kavga ile sonuçlandığını anlattı. Taşkın kavganın büyüyerek masa ve sandalyelerin havada uçuştuğu tarafların bir birlerine makas çektiğini de iddia etti. Taşkın yaşananlar sonrasında,  İl Başkanı Süleyman Reyhan’ın bir hayli öfkelendiği ve gerekli adımları atacağını söylediğini ifade etti.

Yazının tamamını buradan okuyabilirsiniz

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.