ADD’DEN ZAFER ALAYI’NA ÇAĞRI

Atatürkçü Düşünce Derneği (ADD) Şube Başkanı Azmi Kerman, 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla düzenleyeceklerini ‘Zafer Alayı’na tüm Eskişehirlileri davet etti.

ADD’DEN ZAFER ALAYI’NA ÇAĞRI
28 Ağustos 2017 Pazartesi 15:02

30 Ağustos Zafer Bayramı nedeniyle açıklama yapan ADD Şube Başkanı Kerman, 30 Ağustos’un Türk ulusunun yeniden doğduğu bir tarih olduğunu söyledi.  Bu tarihi günde ulusumuzu esir etmek isteyen Batılı devletlere karşı milleti ve ordusu ile topyekün bir savaş verilerek destan yazıldığını ifade eden Keran, “Bir ulusun küllerinden doğduğu bu büyük zaferi genç nesillere mutlaka anlatmamız gerekmektedir. Bu zaferin ardından Türkiye Cumhuriyeti’nin temelleri atılmış, çağdaş bir devlet kurulmuştur. Ancak üzülerek ifade etmeliyiz ki, aradan geçen 95 yılın sonunda Batılı devletler tarafından Serv yeniden hortlatılmaya çalışılakta, çağdaş Türk Devleti hızla ortaçağ karanlığına sürüklenmek istenmektedir” dedi.
“Bazı siyasetçiler Atatürk’e ve eserlerine saldırıyor”

AK Parti eski MKYK üyesi Ayhan Oğan'ın "Yeni devlet kuruyoruz" sözlerine de tepki gösteren Kerman, “Bazı siyasetçiler yeni bir devlet kurulduğunu iddia ederek, Atatürk’e ve eserlerine saldırmaktadır. Günümüzde Atatürk’e ve heykellerine yapılan alçakça saldırılar sinsi bir planın parçalarıdır” ifadelerini kullandı.

“Bayrağını al, yürüyüşe katıl”

Eskişehir’deki sivil toplu kuruluşları olarak, 30 Ağustos Zafer Bayramı’nı coşkuyla kutlayacaklarını belirten Kerman, kutlamalar kapsamında 30 Ağustos Çarşamba günü saat 19:00’da Adalar Atatürk Caddesi girişinde buluşarak, Türk Bayrakları ve Atatürk posterleriyle bir yürüyüş gerçekleştireceklerini söyledi. Kerman, tüm Eskişehir halkını ‘Zafer Alayı’na katılmaya davet etti.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.