BU BAYRAM KAYIT DIŞINA GEÇİT YOK!

Seyyar Tuhafiyeciler ve İşportacılar Odası Şube Başkanı Ali Safa Şen, yaklaşan Kurban Bayramı öncesi kayıt dışı satışa izin verilmemesi için gerekli tüm girişimleri yaptıklarını söyledi.

BU BAYRAM KAYIT DIŞINA GEÇİT YOK!
28 Ağustos 2017 Pazartesi 15:30

Her bayram öncesi, kayıt dışı satış yapanların, esnafa büyük zarar verdiğini aktaran Şen, bu bayramda esnafın zarar görmemesi için gereken önlemlerin alındığını ifade etti.

Kayıt dışı satışların esnafa büyük zarar verdiğini anlatan Şen, “Kurban Bayramına sayılı günler kaldı. Biz de bu bayram öncesi gerekli hazırlıklarımızı yaptık. Geçtiğimiz bayramlarda esnafımıza büyük sıkıntı yaratan kayıt dışı satışın önüne geçebilmek için Vergi Dairesi Başkanımız, belediye başkanlarımız ve zabıta birimleri ile gerekli görüşmeleri yaptık, kayıt dışına karşı önlem alınmasını istedik. Yaptığımız görüşmeler sonucu, bu bayram öncesi kayıt dışı satışa asla müsaade edilmeyecek. Gerekli önlemler ilgili kurumlar tarafından alındı.  

Kayıt dışı satış sadece esnafımıza değil,  alışveriş yapan halkımıza da zarar veriyor. Ürün kalitesi ve halk sağlığı açısından vatandaşlarımız, kayıt dışı satış yapanlardan kesinlikle alışveriş yapmasın” ifadelerini kullandı.  
 
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.