ADAYLARIN YÖNETİM KURULU LİSTELERİ BELLİ OLDU

ADAYLARIN YÖNETİM KURULU LİSTELERİ BELLİ OLDU
26 Kasım 2017 Pazar 11:48

CHP Tepebaşı İlçe Kongresi devam ediyor. Atilay Dalgıç ve Yalçın Komşu’nun listelerinin yarışacağı seçimde, adayların yönetim kurulu listeleri de basın ile paylaşıldı.

Seçime turuncu liste ile girecek olan Yalçın Komşu’nun yönetim kurulu listesinde şu isimler yer alıyor;

İsmail Altıntaş, Demet Aydöre, Adnan Benuğur, Canan Canpek, Rıza Gökçay, Rauf Göktaş, Sinan Gül, Gürol Kale, Hakkı Küçük, Batuhan Nurel, Raife Övez, Nevin Özkan, Coşkun Sağlam, Hakkı Sağlar, Mersiye Sungul, Murat Türkyaman.

Seçime beyaz liste ile girecek olan Atilay Dalgıç’ın yönetim kurulu listesinde şu isimler yer alıyor; Gökhan Açıkel, Mecit Açıkgöz, Nakihan Aşkun, Ali Ay, Çetin Aydın, Merve Baki, Derya Bülbül, Hakkı Er, Üzeyir Boztaş, Ozan Gölet, Dönüş Hızlı, Özdemir Kayhan, Taner Pişirensoy, Banu Seskir, Baki Şubatlı, Mustafa Taşlak.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.