SERAMİK SERGİSİ’NE YOĞUN İLGİ

Odunpazarı Belediyesi tarafından Odunpazarı Meydanı’nda düzenlenen, 3. Uluslararası Eskişehir Odunpazarı Seramik Pişirim Teknikleri Çalıştayı boyunca sanatçılar tarafından yapılan eserler; Çağdaş Sanatlar Galerisi’nde sergilenmeye devam ediyor.

SERAMİK SERGİSİ’NE YOĞUN İLGİ
30 Ağustos 2017 Çarşamba 10:41

 

Odunpazarı Meydanı’nda gerçekleşen ve 3 gün süreni, 3’üncü Uluslararası Eskişehir Odunpazarı Seramik Pişirim Teknikleri Çalıştayı’nda sanatçılar tarafından üretilen eserler, Çağdaş Sanatlar Galersi’nde sergileniyor. Seramik Sergi’sine sanatseverler yoğun ilgi gösterdi. Milletvekilleri, güzel sanat fakültelerinde eğitim gören öğrenciler, Eskişehir’i gezmeye gelen turistler ve Eskişehirlileri sanatseverler seramik eserleri görmek için Çağdaş Sanatlar Galerisine geldi. Sanatseverlerin bu büyük ilgisi nedeniyle, Seramik Sergisi 20 Eylül 2017 Çarşamba gününe uzatıldı.

 

Seramik Sergisini görmek isteyen sanatseverler için Çağdaş Sanatlar Galerisi; 31.08.2017 Perşembe Günü (arife günü) 14.00’e kadar, bayram da ise bayramın ikinci gününden itibaren açık olacak.  

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.