Sanatçı Neşe Kalınbacak’ın 6’ıncı kişisel "Kelebeğin Düşleri Rölyef Sergisi" açıldı

Eskişehirli Rölyef Sanatçısı Neşe Kalınbacak’ın 6’ncı kişisel "Kelebeğin Düşleri Rölyef Sergisi'' yoğun ilgi gördü.

Sanatçı Neşe Kalınbacak’ın 6’ıncı kişisel "Kelebeğin Düşleri Rölyef Sergisi" açıldı
09 Ekim 2017 Pazartesi 13:10


Atilla Özer Karikatürlü Ev’dekmi serinin açılışına; Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt, Eskişehir Ticaret Odası Başkan Adayı Ayhan Sezer ve sanatseverler katıldı. Serginin açılış konuşmasını yapan Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt, yaptığı konuşmasında, ''Sergi çok güzel olmuş. Birbirinden güzel eserler sergilenmiş. Eskişehir’in kültür ve sanatına katkıda bulunan Rölyef Sanatçısı Neşe Kalınbacak’ı tebrik ediyorum‘‘ şeklinde konuştu.


Rölyef Sanatçısı Neşe Kalınbacak ise sergide yaptığı konuşmasında şunları söyledi:


6’ncı kişisel "Kelebeğin Düşleri Rölyef Sergisi’nde 43 eserim sergilendi. Eskişehir sanatına hitap eden eserlere ağırlık verdim. Sanatı seviyorum ve Eskişehir kültür ve sanatına katkıda bulunuyorum.‘‘


Sergilenen eserler sanatseverler tarafından gezilerek beğeni topladı. Eskişehirli koro şefi Muharrem Atabay, birbirinden güzel türküler seslendirdi. Sergi, 14 ekim tarihine kadar açık kalacak.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.