ETO ÜYELERİ FUAR TURUNDA

Eskişehir Ticaret Odası’nın reklamcılık ve matbaa sektöründe faaliyet gösteren üyeleri İstanbul’da düzenlenen SIGN ve PRINTTEK fuarını ziyaret ettiler.

ETO ÜYELERİ FUAR TURUNDA
09 Ekim 2017 Pazartesi 13:15

Eskişehir Ticaret Odası üyelerini Türkiye’nin en önemli sektörel fuarları ile ücretsiz olarak buluşturmaya devam ediyor.

ETO’nun reklamcılık ve matbaa sektöründe faaliyet gösteren üyeleri İstanbul Tüyap’da düzenlenen PRINTTEK (13.Uluslararası Baskı Teknolojileri ve Kağıt Fuarı) ile SIGN’ı (19.Uluslararası Endüstriyel Reklam ve Dijital Baskı Teknolojileri Fuarı) ziyaret ettiler. ETO üyelerine fuar ziyaretinde Meclis Üyesi İrfan Gümüş ve Kadın Girişimciler Kurulu İcra Komitesi Üyesi Çiğdem Dedeoğlu da eşlik etti.

ETO üyeleri PRINTTEK fuarında Dijital Baskı Görüntüleme Sistemlerini, Yazılımları, Mürekkepleri, Kimyasalları, Kağıt, Karton, Kart, Kırtasiye ve Ofis Sistemlerini inceleme fırsatı yakalarken, SIGN fuarında ise Dijital Teknoloji, Tekstil Baskı ve Serigrafi Teknolojisi, Sign Teknolojisi,  Led Teknoljisi, Görsel İletişim, Outdoor Medya Pazarlama ve 3 Boyutlu Baskı ürünlerine dair son gelişmeleri takip ettiler.  

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.