Odunpazarı Halk Eğitimi Merkezi TSM Çocuk Korosu kayıtları başladı

Bu yıl 27’nci sanat yılına girecek olan Eskişehir Odunpazarı Halk Eğitimi Merkezi Türk Sanat Müziği Çocuk Korosu kayıtları başladı.

Odunpazarı Halk Eğitimi Merkezi TSM Çocuk Korosu kayıtları başladı
06 Eylül 2017 Çarşamba 13:04


Bu konuda basına açıklamada bulunan koronun basın sözcüsü Tülay Türkmen, ‘’2017-2018 sezonu için çocuk koromuza yeni öğrenciler alınacak. Sanat müziğini seven ve bu alanda yetişmek isteyen 7 - 14 yaş aralığında olan tüm çocuklarımızı koromuza bekliyoruz. Çocuk koromuz Hocamız Ünlü Bestekâr Hüseyin Erbay gözetiminde, Koro Hoca ve Şefi Mine Türkoğlu tarafından çalıştırılmaktadır. Çocuklarımıza yönelik temel müzik eğitimi ve Türk Müziği bilgilerinin yanı sıra yine çocuklar için bestelenmiş, konuları Atatürk, millet, vatan, anne - baba, öğretmen, doğa gibi benzer konuları içeren, çocukların kolaylıkla sevip söyleyebileceği Sanat Müziği şarkıları öğretilmekte ve yıl içinde iki konserle çocuklarımıza duygulu ve heyecanlı güzel anlar yaşatılmaktadır. 27 yıl da Çocuk Koromuzdan birçok öğrencimiz yetişerek Türk - Batı Müziği Konservatuarlarına, Güzel Sanatları Lisesi Müzik Bölümlerine girerek bu alanda öğrenimlerini sürdürüp başarılı birer müzisyen olarak müzik dünyasındaki yerlerini almışlardır. Tüm aileleri öz kültürümüzü yaşatma ve çocuklarımıza daha küçük yaşlarda musikimizi sevmeleri, tanımaları için duyarlı olmaya davet ediyor ve koromuza bekliyoruz. Kayıtlar Atatürk Bulvarında bulunan Odunpazarı Halk Eğitim Merkezi yeni binasındaki kayıt bürosuna yapılabilir” ifadelerini kullandı.
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.