Oda Müziği’nde Cellistique rüzgârı

Büyükşehir Belediyesi Senfoni Orkestrası’nın hafta içi programında yer alan oda müziği konserlerinde bu hafta Büyükşehir Belediyesi Senfoni Orkestrası ve Anadolu Üniversitesi Senfoni Orkestrası çellistlerinin kurduğu ‘Cellistique’ grubu muhteşem bir konsere imza attı.

Oda Müziği’nde Cellistique rüzgârı
06 Haziran 2017 Salı 13:39

Büyükşehir Belediyesi Sanat Merkezi Ergin Orbey sahnesinde gerçekleştirilen konserde, Cellistique grubu müzik ziyafeti verdi. Konserde, Anadolu Üniversitesi Senfoni Orkestrası ve Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Senfoni Orkestrası çellistleri Nur Ayday, Aslı Beller, Ferec Necef ve Aygül Yerlikaya sahne aldı.

M. Norman, P. Mayfield, J. Williams gibi bestekârların eserlerini başarılı bir şekilde yorumlayan genç sanatçılar konser sonunda salonu dolduran Eskişehirli sanatseverlerden büyük beğeni topladı.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.