Espark'ta, Fatih Fen Lisesinden Bilim Kültür ve Sanat Sergisi

Eskişehir Fatih Fen Lisesinin 'Yıl Sonu Bilim Kültür ve Sanat Sergisi' Espark AVM'de sergilendi.

Espark'ta, Fatih Fen Lisesinden Bilim Kültür ve Sanat Sergisi
28 Mayıs 2017 Pazar 12:39


İl Milli Eğitim Müdürü Necmi Özen ve Okul Aile Birliği Başkanı Prof. Dr. Ersin Yücel'in açılışını yaptığı sergide Türkiye Bilimsel ve Teknolojik Araştırma Kurumuna (TÜBİTAK) ve çeşitli yarışmalara katılan projeler, E-Twinning projeleri, felsefe, coğrafya, matematik, fizik, kimya Türk dili ve edebiyat ders projeleri vatandaşların beğenisine sunuldu.

Görsel sanatlar öğretmeni Fatma Öz ve öğrencileri tarafından yapılan Mustafa Kemal Atatürk, Aziz Sancar, Cahit Arif'in yanı sıra önemli bilim kadınları; Remziye Hisar, Engin Arık, Feryal Özel, Dilhan Eryurt, Ayhan Ulubelen, Canan Karatay, Türkan Saylan, Sezer Şener Komuşuoğlu ve bu yıl “Eskişehir Tiyatro Topluluğu Özel Ödülü” alan tiyatro oyunu “Keşanlı Ali Destanı” için hazırlanan Keşanlı Ali büstleri sergilendi.
Benzerine çok rastlanmayan büst çalışmaları dikkat çekti.
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.