TARAFTAR İZİN İSTİYOR

Eskişehirspor Efeler Taraftar Grubu üyeleri, yarın Giresunsporla oynanacak play-off maçı öncesi açıklamalarda bulundular.

TARAFTAR İZİN İSTİYOR
28 Mayıs 2017 Pazar 13:11

Efeler Taraftar Grubu kurucusu Muharrem Sülük ile birlikte bir açıklama yapan basın sözcüsü Ali Erginer, Eskişehirspor'un son virajda yer aldığını söyledi.



Bazı fabrikaların 4/12 vardiyası ile maç saatinin çakışması üzerine işverenlerin işçilere karşılaşma için izin vermediği iddiaları üzerine konuşan Erginer, "Memleketimizin yükselen değeri ve marka olan futbol takımımız Eskişehirspor son virajda ve stadyumu doldurmak için savaşıyoruz. Duyum aldığımız söylentiler bizleri derinden üzüyor. Organize Sanayi Bölgesi'ndeki çoğu işverenler tarafından pazartesi günü Eskişehir'de oynanacak olan Eskişehirspor-Giresunspor futbol müsabakasının 4/12 vardiyasına denk gelmesinden dolayı maç günü ve saati taraftarlara izin verilmediğini duymuş bulunmaktayız. Bu konuda Valimiz Azmi Çelik, Büyükşehir Belediye Başkanımız Yılmaz Büyükerşen, Odunpazarı Belediye Başkanımız Kazım Kurt, Tepebaşı Belediye Başkanımız Ahmet Ataç, Eskişehir Ticaret Odası Başkanımız Metin Güler ve Eskişehir Sanayi Odası Başkanımız Savaş Özaydemir'in bizleri bu konuda mağdur etmeyerek duruma el koyacaklarını ümit ediyoruz. Bu konuda Eskişehir'in değerli iş adamlarından destek bekliyoruz. Başka Eskişehirspor yok" dedi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.