J Plasma ile Gençleşmek

Yeni nesil uygulamalardan biri olan j plasma tedavisi ile sağlıklı, genç ve güzel görünmek mümkün.

J Plasma ile Gençleşmek
15 Mart 2021 Pazartesi 14:55

Bakımlı ve estetik bir görünüme sahip olmak isteyen kişiler en yeni tekniklerden biri olan j plasma tedavisi ile gençleşmeyi tercih ediyor. Yeni nesil uygulamalardan biri olan j plasma tedavisi ile sağlıklı, genç ve güzel görünmek mümkündür.

Helyum gazı ve radyo frekans enerjisinin bir araya gelmesi sonucu ortaya çıkan ısı deri altında bulunan dokuları kısa sürede iyileştiriyor. Bu iyileşme dokuların sıkılaşmasında etkilidir. Dokuların sıkılaşması ile beraber gevşemiş ve sarkmış deri kısa sürede toparlanır.

Vücut şekillendirmede başarılı sonuçlar ortaya çıkaran j plasma teknolojisi vücudun her bölgesinde kullanılabilir.

J Plasma Nedir?

Estetik amaçlı kullanılan plasma enerjisi deri altında bulunan bağ dokuların üst düzey sıkılaşmasını sağlar. Radyofrekans enerjisi ve helyum gazının birleşmesi sonucu ortaya çıkan plazma enerjisi cilt yanıklarına ve hasara neden olmadan deri altına yüksek ısı enerjisi gönderir. Bu ısı enerjisi bağ dokularının kısa sürede sıkılaşmasını sağlar.

J Plasma Kimlere Uygulanır?

Cildi yenileyerek sıkılaşmasını sağlayan j plasma teknolojisi 30 yaş üzeri bay ve bayanlar tarafından tercih edilebilir. Cilt yüzeyinde meydana gelen sarkma ve gevşemeleri gideren j plasma tedavisi vücudun her bölgesinde uygulanabilir.

Burun Estetiği Yöntemleri Nelerdir?

Yüzün merkezinde bulunan burun formunu düzenlemek için burun estetiği yapılır. Burun estetiğinde kullanılan yöntemler çeşitlilik gösterir. Bu doğrultuda açık rinoplasti operasyonunda doktorun işini kolaylaşırken burun derisi kaldırıldığı için yüzde iz kalır.

Bu bakımından pek tercih edilmez. Bunun yerine kapalı rinoplasti bilimsel ve teknolojik değişimlerle daha kolay bir şekilde uygulanır. Kapalı yöntemde iç kısımda kesik atılacağı için dışarıda herhangi bir iz meydana gelmez.

Burun Estetiği Nasıl Yapılır?

Burun estetiği ameliyatı cerrahi bir operasyon olduğu için genel anestezi ile hasta uyutulur. İşlem öncesi hastanın beklentileri doğrultusunda yüz hatlarına uygun burun şekli belirlenir. Kullanılacak yöntem doğrultusunda doktor operasyona başlar.

Burun Estetiği Fiyatları

Estetik cerrahide geliştirilen yeni yöntemler burun estetiği ameliyatını her geçen gün başarılı kılıyor. Bu doğrultuda burun estetiği fiyatları kişiye göre planlanır. Kullanılacak yöntem, burunda görülen şekilsel bozukluk, doktorun deneyimi fiyatların belirlenmesinde kriterdir.

Meme Büyütme Nasıl Yapılır?

Her cerrahi işlemde olduğu gibi meme büyütme ameliyatı sırasında genel anestezi kullanılır. Hasta uyutulduktan sonra kullanılacak dolgu malzemesinin yerleştirilmesi için öncelikli olarak kesi bölgesinin belirlenmesi gerekir. Göğüs ucu göğüs altı ve koltuk altı kesi yerleri olarak belirlenmiştir. Kesi atıldıktan sonra kontrollü bir şekilde ilerleyen cerrah göğüs ucunu kas ve dokulardan ayırarak burada implantın yerleşeceği alanı oluşturur. İmplantın yerleşmesinden sonra dikişler atılır ve özel bandajlar kullanılır.

Meme Büyütmede Kullanılan İmplant Çeşitleri

Küçük göğüs yapısını estetik bir görünüme kavuşturmak amacıyla pek çok kadın meme büyütme ameliyatını tercih eder. Meme büyütme ameliyatında kullanılan dolgu malzemesi implant ya da yağ dokusu olarak belirlenir.

Yağ dokusu kişinin kendi vücudundan alınırken implantlar özel olarak hazırlanır. İmkanlar içerisinde tuzlu su yerleştirilebileceği gibi akışkan ve yumuşak bir yapıya sahip olan silikon da yerleştirilir. Kullanılacak implant çeşidi tamamen hastanın beklentisi ve ihtiyacı doğrultusunda belirlenir.

Meme Büyütme Sonrası Nelere Dikkat Edilmelidir?

Cerrahi işlem olan meme büyütme ameliyatı sonrasında hastaların kaliteli dinlenmesi ve uyuması gerekir. Göğüslerin kısa sürede toparlanması ve şekil alması için korse şeklinde sporcu sütyeni önerilir.

Bunun dışında hastaların düzenli olarak doktor kontrolüne gitmeleri ve enfeksiyon riskine karşı antibiyotik kullanmaları gerekir. Meme büyütme fiyatları ve ameliyatı sonrasında göğüs kaslarına zarar vermemek için ağır işlerden kaçınmak gerekir

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.