Bölgesel Zayıflama ile Daha Hızlı Kilo Verin

Bölgesel zayıflama yöntemleri arasında en sık tercih edilen işlem lipoliz yöntemidir.

Bölgesel Zayıflama ile Daha Hızlı Kilo Verin
16 Mart 2021 Salı 12:01

Bölgesel zayıflama, vücudun belirli bölgelerinde biriken yağ tabakalarının yok edilmesi işlemidir. Bu işlemde özel cihazlar kullanılır. Cihazlar uygulama yapılırken cilt ile temas etmez. Bu nedenle kişi herhangi bir acı ya da ağrı hissetmez. Bölgesel zayıflamada ultrasonik dalgalar kullanılır. Bu dalgalar yardımı ile yağ olan bölgeye ısı verilerek daha hızlı yağ yakımı olması sağlanır. Bölgesel zayıflama fiyatları uygulama yapılacak olan merkezlere göre değişkenlik gösterir

Bölgesel Zayıflama Yöntemleri Nelerdir?

Bölgesel zayıflama yöntemleri arasında en sık tercih edilen işlem lipoliz yöntemidir. Bunun yanında liposuction da yer alır. Bölgesel zayıflama uygulanan yöntemler hastadan hastaya göre değişkenlik gösterir. Uzman tarafından en uygun yöntem tercih edilir. Bölgesel zayıflama yöntemlerinde lokal anestezi uygulandığından dolayı hasta ağrı ve acı hissetmez. Bölgesel zayıflama fiyatları da uygulanan yönteme göre değişkenlik gösterir.

Her bireyin rahatlıkla hizmet alabilmesi için bölgesel zayıflama fiyatları oldukça uygundur. Daha hızlı kilo vermek için yardımcı olan işlemde fazlalık olan yağlar kısa süre içinde yok olacaktır. Seanslar sonrasında vücut daha ince ve orantılı görünür. Sizler de fazla kilolarınızdan ve yağlanmadan şikayetçiyseniz bölgesel zayıflama işleminden yararlanabilirsiniz.

Lazer Epilasyon Çeşitleri

İstenmeyen tüylerden kurtulmanın en kolay ve acısız yöntemlerinden olan lazer epilasyonun birden fazla çeşidi vardır. Lazer epilasyon fiyatları da tercih edilen çeşide göre değişkenlik gösterir. Lazer epilasyon çeşitleri, alexandrite lazer, diode lazer, yag lazer olarak üçe ayrılır. Yüz bölgesinde uygulanan lazer çeşidi alexandrite lazerdir. Daha bronz ten rengine sahip olan bireylerde yag lazer uygulanır. Aynı zamanda üç dalganın birleştiği buz lazer tüm cilt renklerinde uygulanır.

Lazer Epilasyon Fiyatları

Günümüzde hem erkeklerin hem de kadınların tercihi olan lazer epilasyon fiyatları her bireyin rahatlıkla hizmet alabileceği şekildedir. Lazer epilasyon ortalama olarak 10-12 seans yapılır. Kıl kökü tahrip oranına göre seans sayılarında değişiklikler meydana gelebilir. Lazer epilasyon fiyatları da seans sayılarına göre değişir. Seans sayısı arttıkça fiyatlarda da artış meydana gelir. İndirim ve kampanyalı paket halinde hizmet sunan merkezlerden yararlanabilirsiniz.

Dudak Dolgusu Nasıl yapılır?

Dudak dolgusu, son zamanların daha popüler haline gelen işlemleri arasında yer alıyor. Özellikle kadınlar daha hacimli ve doğal dudaklara sahip olmak istiyor. Dudak dolgusu dudağın üst, alt ya da iç kısmına yapılabiliyor. Dolgu malzemesi belirlenen bölgelerden enjekte edilerek işlem yapılıyor. Dudak dolgusu fiyatları da her bireyin rahatlıkla yararlanabileceği şekilde sunuluyor. Acı ve ağrısız bir işlem olduğundan dolayı dileyen herkes gönü rahatlığı ile yaptırabilir. 

Dudak Dolgusu Kimlere Uygulanır?

Dudak dolgusu genellikle kadınlara uygulanan bir işlemdir. Estetik kaygı problemi olan kişilere, daha hacimli ve göz alıcı dudak sahibi olmak isteyen bireylere uygulanabilir. Diş bozukluklarından dolayı dudak bölgesinde meydana gelen bozukluklar da dolgu işlemi ile düzeltilebilir. Aynı zamanda estetik bir gülüşe sahip olmak isteyen kişilere de uygulanabilen bir işlemdir. Dudak dolgusu oldukça doğal bir görünüm sunar. Bu nedenle sevilerek tercih edilir.

Dudak Dolgusu Fiyatları

Günümüzde sıklıkla tercih edilen dudak dolgusu işlemi daha estetik bir dudak görünümünün ortaya çıkmasında yararlı olan işlemdir. Dudak dolgusu fiyatları kişilerin dudak yapısına ve uygulanacak olan kısmına göre değişkenlik gösterebilir.

Genellikle indirimli fiyatlarda sunulan işlemlerdendir. Yüz bölgesinde en dikkat çeken yerler arasında olan dudağınızın daha hacimli durması için dudak dolgusu fiyatları uygun olan merkezlerden hizmet alarak estetik görünüm sağlayabilirsiniz.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.