Elazığlı fenomene Belediye Başkanı rakip çıktı

Eskişehir’in Sarıcakaya İlçesi Belediye Başkanı Faruk Güler, Beyayla Mahallesi ile Yenipazar ilçe sınırları arasında bulunan ‘Su Uçtu’ şelalesini tanıtmak amacıyla sosyal medya hesabından yayınladığı ‘Anlatmaya Gerek Var’ videosuyla Elazığlı fenomen İsa Sezeroğlu’na rakip olarak gösterildi.

02 Nisan 2018 Pazartesi 13:53


Kimseyle rekabet etme gibi bir amacı olmadan videoyu çektiği mesajını vererek sözlerine başlayan Güler, “Amacımız bu doğa harikasını esprili gülümseten sözlerle tanıtmaktır. Elazığlı İsa ağabeyimiz takdiri şayan çok güzel tatlı bir reklam çekmiş. Ondan esinlenerek bizde sadece bir farkındalık oluşturmaya
çalıştık” dedi.


Sarıcakaya ile Yenipazar ilçesi arasında bulunan bu doğa harikası ‘Su Uçtu’ şelalesini ziyareti esnasında takipçilerine esprili bir şekilde tanıtmak amacıyla kısa tanıtım videosunu bir anda çektiğini aktaran Güler “İnsanları davet etmek ve daha çok kitleye ulaşmak istiyorduk. Birçok insan tam anlamıyla bu doğa harikası yerleri bilmiyor. Ama bu video sayesinde çok da güzel bir tanıtım çalışması yaptığımızı düşünüyorum" diye konuştu.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Erol erdir - 6 yıl önce
Çok çok güzel