Otostop ile Odunpazarı’na gezi

Seyahat etmek ve yolda olmak felsefesi ile kar amacı gütmeyen bir kuruluş olan Interrail Türkiye, sosyal medya üzerinde açtıkları grup ile birlikte Türkiye’yi gezmeye devam ediyor.

Otostop ile Odunpazarı’na gezi
29 Nisan 2017 Cumartesi 16:12

Sosyal Medya üzerinden haberleşen ve sosyalleşen grup üyeleri Eskişehir’e gelerek Odunpazarı Tarihi Bölgeyi gezdi. Az parayla çok gezilebileceği felsefesiyle hareket ettiklerini belirten grup üyeleri, ulaşım konusunda Şehir içi dışında yaptıkları yolculukları otostop çekerek gerçekleştirdiklerini ifade etti. Ankara, Sakarya, İstanbul, Bursa ve İzmir illerinden gelen öğrenciler daha önce birbirlerini tanımadıklarını bu gezi sayesinde tanıştıklarını ifade ederek, Tarihi Odunpazarı Bölgesi’nin büyüsüne kapıldıklarını belirtti.Odunpazarı’nda tarih sayfaları içerisinde gezdiklerini ifade eden öğrenciler sürekli geziler düzenlediklerini fakat Odunpazarı gezisinde aynı zamanda tarihe de yolculuk yaptıklarını söyledi. 
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.